Δίδυμο-φωτιά


Κάθε αγωνιστική που περνάει και η διαφορά από τον Παναθηναϊκό διατηρείται στους πέντε βαθμούς τα χαμόγελα γίνονται ολοένα και πιο πλατιά στον Ολυμπιακό. Χθες οι ερυθρόλευκοι μετά από τη νίκη (2-0) εκτός έδρας με την Κέρκυρα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι στα εναλλακτικά πλάνα του συμπεριλαμβάνεται και το δίδυμο Μιραλάς – Πάντελιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός χθες ήταν ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό. Ήταν αυτός που σκόραρε αλλά και που έφτιαξε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών, το οποίο σφράγισε τη νίκη.



«Είναι μια πιθανότητα. Πρέπει να την εξευρενήσουμε και να δούμε πώς θα συνεχιστεί. Ο Κέβιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει προς τα εκεί. Μπορεί να παίζει στο κέντρο. Να δούμε πώς θα το δουλέψουμε για να βγει στο παιχνίδι. Όπως συνεχίζονται τα παιχνίδια, αυτό είναι μια από τις εναλλακτικές που έχουμε. Δεν έχουμε σταθερό σχήμα και ανάλογα με το παιχνίδι θα επιλέγουμε», σχολίασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα.

Ο Πάντελιτς με την χθεσινή του εμφάνιση δεν απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί ως βασικός, καθώς αυτό είναι γνωστό. Απλώς απέδειξε ότι εκτός από «φουνταριστός» έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί προϋποθέσεις, για τον Μιραλάς –εφόσον αγωνίζονται μαζί- για να απειλεί τις αντίπαλες εστίες ο Βέλγος έστω κι αν αυτός παίζει πιο πίσω όταν ο Σέρβος παίρνει θέση στην 11άδα.

Επαφή για Μιραλάς
Παρά τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του Μιραλάς, Ενρότο οι ερυθρόλευκοι –δεν αποκλείεται- να έχουν άλλη μια συνάντηση μαζί του. Στόχος είναι να γεφυρωθεί η διαφορά που υπάρχει με την πλευρά του παίκτη.

Από το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής θα κριθεί η επόμενη κίνηση που θα κάνουν στον Πειραιά για να «κλείσουν» τον παίκτη. Εάν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία με τον Ενροτό, τότε, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα κάνει αυτό που είχε πει πριν από αρκετές ημέρες, θα δώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ στη Σεντ Ετιέν ενεργοποιώντας το συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει ο παίκτης από το καλοκαίρι.

Το ανησυχητικό στην περίπτωση αυτή είναι και η ύπαρξη μιας ρήτρας ύψους 4,2 εκατ. ευρώ, η οποία εάν καταβληθεί στην ομάδα, τότε, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει τον παίκτη.

http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια