Ο Μουρίνιο θέλει τον Γκέκα στη Ρεάλ


Ο Φάνης Γκέκας στη Ρεάλ Μαδρίτης; Πολύ πιθανό, σύµφωνα µε τους Ισπανούς που «βλέπουν» τον λαρισαίο πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα ως πιθανό αντικαταστάτη του τραυµατία Ιγκουαΐν!

«Αν αποτύχουµε εσύ θα είσαι υπεύθυνος», φέρεται να είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο στον πρόεδρο της οµάδας Φλορεντίνο Πέρεθ λίγες ώρες µετά τη συντριβή της Βασίλισσας από την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθληµα µπάσκετ. Ο Μουρίνιο, σύµφωνα µε το ρεπορτάζ της καταλανικής «El Mundo Deportivo», απαιτεί από τον Πέρεθ να ενισχυθεί το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης µε τουλάχιστον έναν ακόµα επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Ιγκουαΐν, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέµβαση στη µέση και θα απουσιάσει περίπου τρεις µήνες από τους αγώνες.

Σύµφωνα πάντοτε µε την ισπανική εφηµερίδα, ο Μουρίνιο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον γερµανό άσο της Μπάγερν Μίροσλαβ Κλόζε και τονπρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα Φάνη Γκέκα.

Μιλώντας χθες στους δηµοσιογράφους ενόψει τουαποψινού αγώνα πρωταθλήµατος της Ρεάλ µε τη Χετάφε,ο Μουρίνιο υπογράµµισε πως από την οµάδα τουδεν πρόκειται να φύγει αλλά ούτε να αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Πάγια τακτική του «Μου» είναι να κρατά κλειστά τα χαρτιά τουστο µεταγραφικό µέτωπο για να µπορεί να αιφνιδιάζει. Στα αξιοσηµείωτα είναι η επιστροφή του Κακά. Υστερααπό 238 ηµέρες ο Βραζιλιάνος θα φορέσει απόψε ξανά τη λευκή φανέλα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυµατισµό του στο γόνατο.

http://www.tanea.gr/

Σχόλια