Να 'ναι καλά ο Μήτρογλου…


Η απόφαση του Κώστα Μήτρογλου -σύμφωνα με πληροφορίες- να δεχτεί να… μετακομίσει, τελικά, στη Νέα Σμύρνη για χάρη του Πανιωνίου (και κατ' επέκταση του Τάκη Λεμονή) ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, «ανοίγει το δρόμο» για να πραγματοποιηθεί, πιθανότατα, η μεταγραφή του Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό! Χαβίτο από τώρα;

Μπορεί η -μέχρι χθες- σίγουρη μεταγραφή του Μπερνάρ Κουμορτζί στους «ερυθρόλευκους» να μπήκε από τους δεύτερους στο «ψυγείο», ωστόσο, οι εξελίξεις στην υπόθεση Μήτρογλου, πιθανότατα ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Γκανέζου!

Η απόφαση του 22χρονου επιθετικού -σύμφωνα με πληροφορίες- να δεχτεί να… μετακομίσει, τελικά, στη Νέα Σμύρνη για χάρη του Πανιωνίου (και κατ' επέκταση του Τάκη Λεμονή) ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, «ανοίγει το δρόμο» για να πραγματοποιηθεί, μετά του Μανιάτη και η μεταγραφή του αμυντικού χαφ του «ιστορικού» στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», τη Δευτέρα, σκέφτηκαν να αποσύρουν την πρότασή τους -ενοχλημένοι για… διάφορα πράγματα, που εξόργισαν και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη- ωστόσο αποφάσισαν απλά να «παγώσουν» τη μεταγραφή, αφήνοντας, όμως, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Όπως φαίνεται, όμως, η απόφαση Μήτρογλου θα «παίξει» καταλυτικό» ρόλο στη μεταγραφή του Κουμορτζί στους Πειραιώτες, χωρίς αυτό να σημαίνει, πάντως, ότι θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη».

Χαβίτο από τώρα;

Σε απολογία κλήθηκε τη Δευτέρα ο Χαβίτο από τη διοίκηση του Άρη, για τα όσα είπε τις προηγούμενες μέρες και πως του οφείλονται χρήματα από πέρυσι. Ο μέσος των «κίτρινων» απολογήθηκε για τα λεγόμενά του, αλλά ταυτόχρονα, είπε στους ανθρώπους της ομάδας πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό! Πιο συγκεκριμένα, τους είπε πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και για αυτόν ακριβώς το λόγο συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χαβίτο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά το σενάριο που «παίζει» είναι αυτό να συμβεί τώρα! Πως μπορεί να γίνει αυτό; Αν ο Άρης προσπαθήσει να γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο -γνωρίζοντας πως έχει χάσει τον παίκτη- είτε έναντι κάποιου συμβολικού ποσού από τον Ολυμπιακό, είτε με κάποιο αντάλλαγμα… Οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δεν θέλει δανεικός ο Βέλλιος

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σήμερα και για τον Βέλλιο. Ο παίκτης θα έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους του Ηρακλή για την ανανέωση του συμβολαίου του και μάλιστα, φέρεται να εξετάζει, πλέον, αυτό το ενδεχόμενο, όπως και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκού).

Επιθυμία του παίκτη είναι να πάει σε μία ομάδα και να μείνει σε αυτή. Δεν θέλει, δηλαδή, να γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να δοθεί δανεικός.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
http://www.sport-fm.gr

Σχόλια