H Anne Hathaway είναι η νέα Catwoman!


Ανακοινώθηκε το όνομα της ηθοποιού που ενσαρκώσει την Catwoman στο “The Dark Knight Rises”, τη νέα περιπέτεια του Batman και είναι η Anne Hathaway.

O Chris Nolan και η Warner Bros αποκάλυψαν, ότι η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την Selina Kyle, το μοχθηρό θηλυκό alter ego του Batman. Σε επίσημη ανακοίνωση ο Nolan είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με την Anne Hathaway, είναι μια φανταστική προσθήκη στο cast των πρωταγωνιστών» Επιπλέον έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός Tom Hardy θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Bane, του τερατόμορφου κακού που θα βρεθεί απέναντι στον Batman.

Φήμες λένε ότι αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα χαρακτήρας υπέρ-ήρωα γένους θηλυκού στο cast, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2011, σε τοποθεσίες που πιθανότατα θα καλύπτουν τρείς διαφορετικές ηπείρους ( Ευρώπη, Αμερική, Ασία) και όπως επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Chris Nolan, δεν θα χρησιμοποιηθεί η 3D τεχνική, διατηρώντας το υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των δυο πρώτων ταινιών…Ανυπομονείτε;

Σχόλια