Μόνο "καυτό" δεν ήταν το show της Ντούβλη!


Για «καυτό» show ακούγαμε… τελικά μόνο «καυτό» show δεν είδαν όσοι δύστυχοι έσπευσαν να απολαύσουν τη Μαριάννα Ντούβλη -και πλέον Μαριάννα D- στο «Mens Club Sol», στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί οι Θεσσαλονικείς να περίμεναν απόδοση ανάλογη της παρουσίας της στο «καυτό» ροζ DVD, η Μαριάννα προτίμησε να περιοριστεί σε light σκηνές, όπου δύο άντρες την συνόδευσαν στην πίστα και χόρεψαν μαζί της κάνοντας sexy κινήσεις που παρέπεμπαν κάτι από ερωτικό τρίγωνο, ενώ στο show βγήκε με δύο χορεύτριες και η ίδια ντυμένη Κλεοπάτρα, σε κακή απομίμηση βέβαια, πήρε το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα και χύνοντας γάλα οι χορεύτριες λικνίζονταν και οι τρεις σε ένα λεσβιακό σύνδρομο...







Ούτε καν στην σάλα μετά το πρόγραμμα της να υπογράψει αυτόγραφα δεν κατέβηκε η ντίβα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει αγανακτήσει μαζί της.



Έτσι η Ντούβλη έφυγε μόνη της από το club χωρίς πλέον συνοδεία, όπως είχε στην αρχή, και περιμένοντας ταξί έξω από το club έκρυβε το πρόσωπο της. Μάλιστα ήταν τόση η αγανάκτηση του κοινού που κάποιος νεαρός της φώναζε: "Αίσχος !Μας κορόιδεψες".

πηγή: news-piper

Σχόλια