Μενεγάκη εναντίον Καραμεροχαριτάτων που ζητούν τη στήριξη του ΑΝΤ1!


Η ένταση όμως, κορυφώνεται στον πόλεμο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και μάλιστα χθες η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να περάσει τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Η διαφορά των δύο πρωινάδικων είναι μικρότερη από πόντο αφού στο γενικό σύνολο το «Πρωινό Mou» σημείωσε 22,4 και ακολουθεί ο «Καφές με την Ελένη» με 14,3 ενώ το «10 με 1 Μαζί» τερμάτισε στην τρίτη θέση με 13,6.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφερθούμε στη χθεσινή βραδινή συνάντηση του διδύμου με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος συναντήθηκαν χθες το βράδυ λοιπόν με το Γιάννη Λάτσιο σε μία προσπάθεια κατά πως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου να αποδείξει ότι στηρίζει τους παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Για τη «στήριξη» επιστρατεύτηκε φωτογράφος ώστε να αποδείξει το καλό κλίμα μεταξύ καναλιού και παρουσιαστών ενώ ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν έξω από το κανάλι προσπαθώντας να μάθουν ποια θα είναι η εξέλιξη του θρίλερ με την πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Λένε πως «μια φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις». Κι η φωτογραφική μηχανή κατέγραψε τους τρεις άντρες χαμογελαστούς για να βάλουμε εμείς τις χίλιες λέξεις. Τελικά όμως οι λέξεις ήρθαν αργότερα από το Γιάννη Λάτσιο κι ήταν μόνο πέντε αφού μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δήλωσε πως «δεν υπάρχει επιλογή άλλων προσώπων»! Για τις υπόλοιπες 995 λέξεις… μπορείτε να βάλετε όποιες θέλετε καθώς πολύ έντεχνα ο Γιάννης Λάτσιος ξεκαθάρισε μεν ότι δεν πρόκειται να αντικατασταθούν αλλά δεν είπε αν η πρωινή εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι, παρά την προσπάθεια… στήριξης (?!?) το θρίλερ συνεχίζεται…

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU - MEGA

22,4

24,3

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ - ALPHA

14,3

19,1

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ - ANT1

13,6

11,7

Γρηγόρης Μελάς,newsit.gr

Σχόλια