Ο έρωτας της Κοκκίνου με γνωστό 22αχρονο αθλητή!Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει ανοίξει στη ζωή της η Έλλη Κοκκίνου μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βαφειάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η Έλλη Κοκκίνου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως απέφυγε να κάνει δηλώσεις για το διαζύγιό της, έτσι και τώρα δεν επιβεβαιώνει, αλλά δεν διαψεύδει κιόλας τη σχέση της με τον διάσημο αθλητή... Ωστόσο, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μιλούν για μια σχέση που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.
“Δεν είναι ψέμα ότι η Έλλη είναι ζευγάρι με τον σέντερ των “πράσινων” Γιώργο Μπόγρη. Η ερωτική ιστορία της Έλλης και του Γιώργου δεν είναι των τελευταίων 2 μηνών, πάει πιο πίσω στο καλοκαίρι”, είπε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον στο People.
Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες. “Πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Έλλη είχε τραγουδήσει για τους Έλληνες παίχτες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά. Η ίδια πηγή, συμπληρώνει ότι ο γνωστός αθλητής που έχει ύψος 2,10 μέτρα είχε σηκωθεί να χορέψει σ' ένα τραγούδι της, είχε σταθεί όρθιος μπροστά της και της είχε στείλει φιλιά.
Ο Γιώργος πολιόρκησε στενά την γνωστή τραγουδίστρια, καθώς εκείνη και λόγω του χωρισμού της ήταν επιφυλακτική. Μετά από τέσσερις μήνες όμως, συναντήθηκαν και άρχισαν να βγαίνουν μαζί. Το ζευγάρι έχει πλέον σχέση και οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι.
tlife.gr

Σχόλια