Τίτλοι τέλους για Λιβιεράτο – Αδάμ!


Ετοιμάζεται για μετακόμιση ο Λάμπης Λιβιεράτος παρόλο που προσπάθησε σκληρά να μην συμβεί αυτό. Τελικά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και ψάχνει για καινούριο κοντά σε αυτό που μένει ήδη η οικογένειά του.
Μετά από τους πρόσφατους καυγάδες και τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα που έγιναν γνωστές σε όλους ,το λαμπερό ζευγάρι Λιβιεράτος -Αδάμ , φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί της σχέσης τους …..

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο τραγουδιστής που έκανε τα πάντα για να μην διαλυθεί η οικογένειά του ,τελικά μετακομίζει σε άλλο σπίτι για το καλό το δικό του και της ψυχικής ισορροπίας όλων των μελών της οικογένειας, φέρεται να έχει πει σε ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος.

Παρόλο που η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει μετά τις γιορτές για τις εμφανίσεις του με την Μαρινέλλα τον βοήθησε να ξανασκεφτεί λίγο τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και την σύζυγό του , δε φαίνεται τελικά να βοήθησε τη σχέση τους αλλά την έκανε ακόμη περισσότερο καζάνι που έβραζε όλο και πιο πολύ.

Newsbomb.gr

Σχόλια