Πρωτοψάλτη-Μποτσέλι: Συνεργασία κορυφής!


Η 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Αντρέα Μποτσέλι θα ενώσουν τις φωνές τους για τα Special Olympics. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα θα είναι οι ερμηνευτές του τραγουδιού που θα ακουστεί στη διοργάνωση των αγώνων Special Olympics 2011.
Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής. Η Ρεβέκκα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιτυχημένες στιχουργούς της νεότερης γενιάς. Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει και έχουν κάνει επιτυχίες γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελένη Δήμου, το συγκρότημα Οnirama και πολλοί άλλοι.
Το τραγούδι στην ελληνική βερσιόν θα ερμηνεύσει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, ενώ για την αγγλική, η πρόταση έγινε στον διάσημο Ιταλό τενόρο Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Ο Μποτσέλι σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση, συνδέοντας έτσι το όνομά του με μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν ο τυφλός τενόρος με τη θεϊκή φωνή συμμετείχε σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με πωλήσεις δίσκων που έχουν ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια αντίτυπα έχει καταφέρει να μετατρέψει την όπερα σε «λαϊκό» είδος και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

gossip-tv.gr

Σχόλια