Οι κίνδυνοι του στρινγκ


Ομολογουμένως τα μικροσκοπικά στρινγκάκια είναι πολύ σέξι και αγαπημένα εσώρουχα των ανδρών. Ωστόσο κρύβουν και κινδύνους για την υγεία της γυναίκας.

Κατ’ αρχάς έχετε κατά νου ότι το σημείο που ακουμπά το κοφτό κιλοτάκι, από μόνο του αποτελεί παγίδα συλλογής βακτηριδίων. Όπως όλα τα εσώρουχα, έτσι και τα στρινγκ υποτίθεται πως σκοπό έχουν να προστατέψουν την ευαίσθητη περιοχή από τα υπόλοιπα σκληρά ρούχα όπως είναι τα τζιν παντελόνια. Δυστυχώς, τα στρινγκ είναι τόσο λεπτά που η κάλυψη που προσφέρουν είναι μηδαμινή ενώ η διαρκής κίνησή τους μεταφέρει μικρόβια από τον πρωκτό στον κόλπο ή την ουροδόχο κύστη.

Εκτός από τα βακτήρια, τα ίδια τα στρινγκ είναι φτιαγμένα από υλικά που συχνά ερεθίζουν την μικρή περιοχή και μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον κόλπο ή τα χείλια του αιδοίου προκαλώντας ακόμα και εξωτερικές αιμορροΐδες στον πρωκτό.

Γενικά τα βαμβακερά εσώρουχα είναι καταλληλότερα επειδή θεωρείται πως αφήνουν το δέρμα να αναπνέει καλύτερα. Αν ωστόσο πιστεύετε ότι δεν είναι και πολύ σέξι, μία καλή εναλλακτική επιλογή είναι το εσώρουχο μπραζίλιαν που ρίχνει εξίσου τα αγόρια σαν τις μύγες.


http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια