Δεν μας χε#$%τε ρε υποκριτές?????


Αποφασησα να γραψω για το ντέρμπι σήμερα Δευτερα και όχι Κυριακη(την επομένη δηλαδη) γιατί ήθελα να δώ όλες τις δηλώσεις καθως και απόψεις πιο ψυχραιμες.

Ήταν ένα ντέρμπι όπως ακριβως όλοι ετοιμάσανε να γίνει και τώρα βγαίνουν πρωτομάστορες και κρίνουν τα επισόδεια.
Ρε ποιους δουλεύεται? Οι φυλλάδες σας κύριοι(και δεν μιλάω μόνο για τις οπαδικές) δεν ήταν αυτες που απο την αρχή της προηγούμενης εβδομάδες φανάτιζαν τον κόσμο?
Αν δεν κάνω λάθος μεσα στην εβδομάδα ο Άρης πηρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα της Αγγλίας που διεκδικεί Ch.league και ΜΟΝΟ ΔΥΟ εφημερίδες το είχαν ως πρώτο θέμα.Όλες οι άλλες μίλαγαν για το ντέρμπι λες και είχε γίνει.
Όταν βγαίνεται και επικροτείτε δηλώσεις του κάθε ΣΙσε,του κάθε Μαρινάκη κάνοντας τες πρωτοσέλιδα τι περιμένετε ρε να γίνει;Ένα ήρεμο και πολιτισμένο ντέρμπι;

Κατακρίνω την όποια επίθεση έγινε σε πρωσοπικο και μη επίπεδο απέναντι σε παίχτες του Παναθηναϊκού,αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να βλέπεις μονόπλευρα.
Δηλαδή την προκλητική συμπεριφορά των Λέτο-Σισε ΚΑΝΕΝΑΣ,δεν βρέθηκε να την σχολιάσει;Συγνώμη δηλαδη αλλα κάπου να λέμε τα πράγματα όπως είναι,όχι όπως θέλουμε εμεις να είναι.
Ξέρεις ρε φίλε τι είναι το ΚΑραισκάκη,ξέρεις τι είναι το ΟΑΚΑ(για ΠΑΟ-ΑΕΚ) τι κάνεις σαν μα..ς;;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδη εαν έπαιζε ΠΑΟ-Ολυμπιακός και πήγενε ο Τοροσίδης και χτύπαγε συνέχεια τον Λετο,και όταν σκόραρε να το "έπαιζε" μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟ τι θα γινόταν;;;;;
Θα έβγαινε.....ακάιρεος; Μην τρελενόμαστε.Δεν λέω ότι είναι σωστά αυτα,απλά λέω πως έχει η κατάσταση.

Και κάτι ακόμα....οι Δηλώσεις του ΣΙσε περί αποχώρησης.....ήταν προγραμματισμένες καιρό τωρα.Δεν νομίζω να ήταν αποτέλεσμα των προχθεσινών επιθέσεων.Γνώμη μου είναι ότι το καλοκαιράκι θα έφευγε ο τύπος ότι και να γινόταν.

Σχόλια

  1. to podosfairo stin Ellada exei katantisei xeirotero kai apo tis Argentinis.
    Proswpika blepw mono apo synitheia xwris na perimenw tipota.
    Ahtliotites kai ALites mas katastrefoyn oti kalytero eixame sthn Ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....