2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!


Τα λόγια είναι περιττά, οι αποφάσεις «μιλάνε» από μόνες τους! Ιδού αναγνώστες μας ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου του Πάγκαλου που αποφασίστηκε το μήνα Φεβρουάριο να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός! Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ξέρετε ο «μαζί τα φάγαμε», χρέωσε το κινητό του με 2.989,28€. Δεν αντιλέγουμε ότι ένας αντιπρόεδρος έχει πολλά τηλεφωνήματα να κάνει, αλλά αναρωτιόμαστε: δεν τους έχει μιλήσει κανείς για «οικονομικά πακέτα;.

Εάν του Πάγκαλου το κινητό, το μήνα, κοστίζει μέσο όρο τρία χιλιάρικα, όσο δηλαδή 3 μισθοί στο δημόσιο, γιατί δεν του κόβουμε το κινητό και να κρατήσουμε 3 εργαζόμενους στις θέσεις τους; Να απολύουμε τον κοσμάκη κύριε Παπανδρέου ξέρουμε, να «μαζέψουμε» τους Υπουργούς μας ξέρουμε;

Εάν υποθέσουμε ότι ο υπουργός σας, κύριε Παπανδρέου, εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία και χρέωνε τόσο το κινητό του, αναλογικά με τον «πενιχρό» (φαινομενικά) υπουργικό μισθό του, ή θα τον είχαν απολύσει, ή θα τον έβαζαν να τον πληρώσει από την τσέπη του. Αλλά τι να περιμένει κανείς κύριε Παπανδρέου από την κυβέρνηση σας; Αξιοκρατία, λογική, οικονομία; Εδώ υπογράψατε την άρση της εθνικής μας κυριαρχίας και ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε 50 δισ. ευρώ περιουσία του ελληνικού λαού, με τα 3 ψωροχιλιάρικα θα ασχολείστε;

Πλησιάζει η ώρα κύριε Παπανδρέου που ο ελληνικός λαός θα ζητήσει πίσω και τα κλεμμένα και τα σπαταλημένα και τα ξεπουλημένα (εάν προλάβετε να τα ξεπουλήσετε που πολύ χλωμό το βλέπουμε…)


http://www.tsantiri.gr/

Σχόλια

 1. Εγώ δεν κατάλαβα την φράση κάτω αριστερά... υπόλοιπο πρός ανάληψη: 1.384.34
  Γιατί τότε, μαζί με το σπαταληθέν ποσόν του Πάγκαφρου και του κουνιστού του, έχουμε ένα σύνολο απο 4.373.63 ευρά.
  Για τι ποσό μιλάμε; ποιός το καθορίζει και ποιός ο σκοπός του;
  Διότι αγαπητέ μου φίλε, αν καθ' ένας απο τους 300 γύπες δικαιούται 4.400 ευρώ κάθε μήνα, αν τα πολλαπλασιάσεις, θα βγεί ο αριθμός 1,312,089 ΜΗΝΙΑΙΩΣ.

  Αν κάθε γύπας χρειάζεται 3.000 ευρώ για το κινητό του ΜΟΝΟ, τότε 3000 Χ 300= 900.000..
  Για ποιές περικοπές, θυσίες και λιτότητες απο το λαό μου μιλάνε; Αυτοί θέλουν πολύ ξύλο ρε συ Άγγελε, όπου τους συναντάς, να τους τσαλακώνεις στο ξύλο.. μόνο έτσι βάζουν μυαλό οι κηφήνες και κατασπαταλητές του δημόσιου χρήματος, οι κλέφτες και απατεώνες με πτυχίο.. Στα τσακίδια τα κωλόπαιδα, να πάνε να δουλέψουν να τους δω αν τολμάνε να πατήσουν το Call..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι φίλε μου Νικόλα.
  Αυτοί τρώνε,αυτοί πίνουν,αυτοί γλεντάνε...αλλά μαζί τα.."τρώμε¨

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....