Τίτλοι τέλους για Σκλεναρίκοβα και Καρεμπέ!

«Βόμβα» στη «showbiz» έσκασε καθώς οι τίτλοι τέλους σε ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του διεθνούς «τζετ σετ» έπεσαν σήμερα.
Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα οι οποίοι δεν είναι πια μαζί, όπως αποκάλυψε η εντυπωσιακή Σλοβάκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Paris Match», που θα κυκλοφορήσει αύριο.
Το πιο απρόσμενο και εντυπωσιακό απ’ όσα είπε στην συνέντευξη είναι πως εδώ και μία πενταετία η συμβίωσή τους ήταν τυπική και πως ουσιαστικά είχαν χωρίσει από το 2005, όταν ο Καρεμπέ σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης αναφέρει:
«Εδώ και αρκετούς μήνες δεν ζούμε μαζί. Από το 2005 βλεπόμαστε ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ’ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις».
Η 39χρονη Αντριάνα πρόσθεσε επίσης πως θα κινηθεί νομικά εναντίον διαφόρων εντύπων που δημοσίευσαν φωτογραφίες της με άλλους άνδρες, τους οποίους της καταλόγισαν ως «συντρόφους» της.

newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Κριστιάν, το χάσαμε το...κορμί! Κρίμα ρε φίλε. Αλλά μην σκάς. Γυναίκες...τι περιμένεις. χαχαχαχαχαχα.

    Είπα και εγώ γιατί δεν είχε αποδεχτεί τη π΄ροταση του Σώκου για πόστο στο θρύλο...είχε προβλήματα το παλικάρι. Χεχεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....