Κηδεύεται αυτή την ώρα ο αστυνομικός Γ. Σκυλογιάννης - Θρήνος στα Τρίκαλα.

Xιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα όπου γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία του 22χρονου Γεώργιου Σκυλογιάννη. 'Ολη η πόλη έχει πάει να πει το τελευταιο αντίο στο νεαρό αστυνομικό.Στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Λαϊκό Προσκύνημα


Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πολίτες περνούν και αφήνουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα στη μνήμη των 2 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι σκηνές είναι σπαρακτικές. Πολίτες πέφτουν στην αγκαλιά αστυνομικών και κλαίνε με λυγμούς για τον χαμό των 2 παιδιών.Πολίτες κάθε ηλικίας στέκονται με βουβό πόνο, άλλοι στήνουν πηγαδάκια και ψάχνουν να βρουν το γιατί και άλλοι κλαίνε σα να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.
Δεκάδες είναι και οι συνάδελφοι των 2 αδικοχαμένων παιδιών οι οποίοι ορκίζονται οτι θα βρουν τους δράστες της δολοφονίας του Γιάννη και του Γιώργου.

newsit.gr

Σχόλια