Πάτρα: Στιγμές τρόμου για οικογένεια στις εργατικές κατοικίες του νέου δρόμου


Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή ξημερώματα. Στο ισόγειο διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες του νέου δρόμου, μένουν μια ηλικιωμένη κυρία, ο εγγονος της, και η αλλοδαπή κοπέλα που την προσέχει.

Ήταν λίγο μετά τις τρεις το πρωί, όταν η κοπέλα έντρομη εμφανίστηκε στο δωμάτιο του εγγονου και το ειδοποίησε πως κάποιος βρίσκεται στο μπαλκόνι του δωματίου της και με τα χέρια του, που η ιδία τα έβλεπε, προσπαθούσε να σηκώσει το ρολό της μπαλκονόπορτας που είχε κλειστά τα τζάμια.

Ο νεαρός άνδρας κρατώντας ένα …φτυάρι, ανοίγει μόνος του το ρολό και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν Αφγανο μετανάστη, ο οποίος είναι γεμάτος αίματα.

Ακολουθούν φωνές και πανικός, με τον νεαρό Αφγανο να φεύγει από το σημείο και τον ιδιοκτήτη να ζητάει βοήθεια από τους γείτονες.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας έφτασαν στην περιοχή και άρχισαν να αναζητούν τον μετανάστη, για να τον εντοπίσουν λίγο αργότερα και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, το ίδιο άτομο είχε προσπαθήσει την ίδια ώρα να μπει και σε άλλα διαμερίσματα και σπίτια της περιοχής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λογο πως στους αστυνομικούς είπε, ότι ομοεθνείς του τον είχαν χτυπήσει άσχημα και προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να κρυφτεί, για να μην τον σκοτώσουν.

Αυτό είναι ένα ακόμα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στην Πάτρα και που δείχνει το ανάγλυφο του τεράστιου προβλήματος που εχει η πόλη, η οποία αφεθηκε στην μοίρα της, χωρίς ουσιαστική βοήθεια από την πολιτεία για να το αντιμετωπίσει.


http://www.thebest.gr


Σχόλια