Τεσσάρων μηνών η Κατερίνα Καραβάτου και με αποδείξεις!

Οι πληροφορίες για εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και καιρό. Η απρόσμενη περιπέτεια της υγείας της, με την ίωση που πέρασε πριν από λίγο καιρό, έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν. Όταν επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η αλλαγή στην εικόνα της ήταν εμφανής. Ήταν πολύ πιο ήρεμη, πολύ πιο χαμογελαστή σε σχέση με άλλες φορές, ενώ αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν τα μαλλιά της, που ήταν πιο σκούρα σε σχέση με το παρελθόν. «Μα τι είναι αυτό το χρώμα; Είναι το ίδιο χρώμα που έκανε και η Φαίη Σκορδά! Είναι το χρώμα της εγκυμοσύνης, το χρώμα του Mega», σχολίασε την ημέρα της επιστροφής της ο Νίκος Μουτσινάς.
Η Κατερίνα βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι τόσο πολύ ευτυχισμένη γιατί περιμένει το παιδί του ανθρώπου που ερωτεύθηκε όσο κανέναν άλλο στην ζωή της», λέει στενή της φίλη.
Η είδηση της εγκυμοσύνης επέφερε, όπως ήταν φυσικό και μια μικρή ανατροπή στα γαμήλια σχέδια της Κατερίνας Καραβάτου και του συντρόφου της Κρατερού Κατσούλη. Κι αυτό γιατί μέχρι το τέλος Ιουνίου η Κατερίνα θα εργάζεται και μάλιστα σε καθημερινή βάση.
Στα τέλη, Ιουλίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα τελεστεί ο θρησκευτικός τους γάμος και καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά, θα είναι επτά μηνών και είναι άγνωστο εάν θα μπορεί να γίνει γάμος. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει πρώτα πολιτικός γάμος και το 2012 ο θρησκευτικός. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της… Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!

Hello,ΟΚ

Σχόλια