Ο James Bond ανακαλύπτει τη θηλυκή πλευρά του!


Φορώντας ένα ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα και ξανθιά περούκα εμφανίστηκε ο Daniel Craig, ή αλλιώς ο... James Bond. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποφάσισε να γίνει... γυναίκα, στέλνοντας με το δικό του τρόπο το μήνυμα, με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών!

“Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως σκέφτεται μια γυναίκα. Ποιες είναι οι πραγματικές της ανάγκες σε αυτήν την κοινωνία;” αναρωτιέται ο ίδιος στο video που πρωταγωνίστησε.



"Μάλλον όχι, και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα περισσότερο προς τους άντρες, που πολλές φορές δεν σκέφτονται τις γυναίκες, άσχετα αν αυτές είναι σύζυγοι, μάνες, αδελφές, κόρες ή συνάδελφοι. Ο ρατσισμός και οι ανισότητες υπάρχουν και εμείς με αυτον τον τρόπο στέλνουμε το δικό μας μήνυμα" συμπλήρωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Στην ιδιότυπη αυτή καμπάνια, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Βρετανός ηθοποιός και πρότυπο του ανδρισμού, εμφανίζεται αρχικά με την... στολή γοητείας (μαύρο κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα) του James Bond.

Στη συνέχεια ωστόσο, εμφανίζεται με το ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα και την ξανθιά περούκα, ενώ η φωνή της Τζούντι Ντεντς, γνωστής ως «Μ» στη σειρά των ταινιών του James Bond, παραθέτει συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία, ενδεικτικά των διακρίσεων που υφίστανται ακόμα και στις μέρες μας οι γυναίκες ανά τον κόσμο.




Ο Craig βγάζει την εντυπωσιακή περούκα του, ενώ η φωνή της «Μ» ακούγεται να λέει ότι 70.000.000 κορίτσια σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση στη βασική εκπαίδευση, ενώ 60.000.000 κορίτσια υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση στο δρόμο για το σχολείο.

Αποκαλύπτει επίσης ότι μία στις τέσσερις γυναίκες πέφτει θύμα οικογενειακής βίας, ενώ σε εβδομαδιαία βάση, δύο γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία δολοφονούνται από το νυν ή τον πρώην εραστή τους.




Σημειωτέον, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά, που ένας... Bond «τσαλακώνει» την εικόνα του, και εμφανίζεται ως γυναίκα.




http://www.protothema.gr/

Σχόλια