Φωτογραφίες- σοκ! Η κόρη της W. Houston σνιφάρει κοκαΐνη!

Η κόρη της Whitney Houston, Krissi Brown, φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τα χνάρια των γονιών της.. αφού φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε να εισπνέει από τη μύτη ποσότητα άσπρης σκόνης, που σύμφωνα με την Daily Mail, είναι κοκαΐνη. Ο τελευταίος σύντροφος μάλιστα, της Krissi, με τον οποίο είναι δυόμιση χρόνια και που τράβηξε τη σχετική φωτογραφία, δήλωσε πως η ίδια είναι εθισμένη στην κοκαΐνη.

''Προσπάθησα να την κάνω να σταματήσει τη χρήση, αλλά το μόνο που μου απάντησε ήταν: ''Είμαι ακριβώς όπως η μητέρα μου!'', είπε ο ίδιος. Και συνέχισε: ''Η Whitney πρέπει να καταλάβει πριν να είναι αργά, τι κακό προκαλεί η κόρη της στον εαυτό της. Αν η Krissi δεν σταματήσει σύντομα, ο εθισμός της θα την σκοτώσει''.

Η 18χρονη έχει λάβει πλήρη ενημέρωση για τις συνέπειες χρήσης ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα γνωρίζει καλά πως, η καριέρα και το όνομα της μητέρας της στιγματίστηκαν από τη χρήση και τον εθισμό σ' αυτές, ενώ ο πατέρας της και τραγουδιστής, Bobby Brown, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Επιπλεόν, η νεαρή έγινε 18 χρονών, πριν από ένα περίπου μήνα και η φωτογραφίς τραβήχτηκε όταν ήταν ακόμη 17, σ' ένα φιλικό σπίτι.

Το αγόρι της, ακόμη, δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρο, ήταν επιθετική κι είχε περίεργη συμπεριφορά. Ο ίδιος είχε τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με την 18χρονη να φιλιέται στο στόμα, σ' ένα πάρτι πριν από έναν χρόνο, μ' έναν άγνωστο. Όταν η Krissi, πληροφορήθηκε ότι εκείνος πούλησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είπε πως ήταν μαζί της μόνο για τα χρήματα και πως η ίδια πήρε το μάθημά της!


tlife.gr

Σχόλια