Energy-Photovoltaic ’11: μεγάλη συμμετοχή ελληνικών και ξένων εταιρειών


Η πολύ μεγάλη επιτυχία της έκθεσης ENERGY-PHOTOVOLTAIC ’10 , με τη συμμετοχή 230 εκθετών του ενεργειακού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό και περίπου 20.000 επισκεπτών, έγινε η βάση για να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα η προετοιμασία της 6ης Διεθνούς έκθεσης ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 που θα πραγματοποιηθεί 29/9 έως 2/10/2011 στο νέο και υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo ( στο Διεθ. Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).

Περισσότερες από εκατόν πενήντα ελληνικές και ξένες εταιρείες έκλεισαν ήδη περίπτερο για το 2011 και το γεγονός αυτό εδραιώνει την Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC ’11 σαν τον κορυφαίο θεσμό στην ενεργειακή αγορά της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το νέο εκθεσιακό κέντρο είναι μία σημαντική αλλαγή που θα δώσει τη δυνατότητα, σε διοργανωτές και εκθέτες, να διοργανώσουν και να παρουσιάσουν μία περισσότερο μοντέρνα και ελκυστική έκθεση η οποία με την άψογη διοργάνωσή της θα ξεχωρίζει και θα διευκολύνει τη συνεργασία όλων.

Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί το μεγαλύτερο και ταυτόχρονα το πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής με συνολική επιφάνεια 160.000 τ.μ., εύκολη πρόσβαση μέσω της κορυφαίας σε ασφάλεια Αττικής οδού και όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ενώ η διοργανώτρια εταιρία LEADEREXPO θα παρέχει τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με πούλμαν από πολύ κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Η Διεθνής Έκθεση ΕΝERGY- PHOTOVOLTAIC, με τη συμμετοχή των δυναμικότερων επιχειρήσεων, φορέων και επαγγελματιών του ενεργειακού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής επιθεώρησης κτηρίων.

Με την, επί σειρά ετών, επιτυχία της, η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕRGY – PHOTOVOLTAIC συγκεντρώνει κάθε χρόνο από τις πλέον αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου των Φωτοβολταϊκών και των Α.Π.Ε. από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η ανοδική της πορεία, κάθε χρόνο, τη φέρνει στη πρώτη θέση σαν την έκθεση-κλειδί για τους επενδυτές και όλους όσους ασχολούνται με τις εφαρμογές των Α.Π.Ε.

Το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH που θα πλαισιώσει και εφέτος την έκθεση θα είναι εμπλουτισμένο με σύγχρονη θεματολογία και θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ.

H 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ ενώ τιμούν με την χορηγία τους πολλές και καταξιωμένες εταιρίες του Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

econews

Σχόλια