Ξέρει και από… πιάνο η Lady Gaga!


Κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή… να προκαλεί, η Lady Gaga φωτογραφήθηκε πάνω σε ένα πιάνο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μπορεί να πρόσθεσε στο πρόσωπο της εξογκώματα-κερατάκια, ωστόσο επιμένει ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει οποιαδήποτε πλαστική εγχείρηση.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε, η 25χρονη σταρ υποστήριξε ότι όλοι οι κοσμικοί που προχωρούν σε πλαστικές επεμβάσεις προβάλλουν την αίσθηση της ανασφάλειας.

Συγκεκριμένα, η Lady Gaga μιλώντας στο τεύχος Μαΐου, του αμερικάνικου περιοδικού Bazaar, τόνισε: «Δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου πλαστική επέμβαση, σε αντίθεση με άλλους ποπ τραγουδιστές που έχουν κάνει πολλές.

Θεωρώ ότι η αίσθηση της ανασφάλειας που προβάλλουν όσοι προβαίνουν σε τέτοιου είδους εγχειρήσεις είναι πιο επίπονη από την προσωπική μου καλλιτεχνική έκφραση.

Πόσοι καλλιτέχνες και μοντέλα που γεμίζουν τα περιοδικά έχουν αλλάξει τελείως τα πρόσωπα τους με επεμβάσεις;

Εγώ είμαι καλλιτέχνης και έχω την δυνατότητα και την ελευθερία να διαλέγω με ποιο τρόπο θα με βλέπει ο κόσμος…».http://www.newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Εγώ νομίζω οτι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ακολουθεί ακριβώς τη ίδια πορεία που είχε χαράξει και η Μαντόνα στα πρώτα της βήματα.Είναι δηλ. πιστό αντίγραφό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....