Πότισαν αλκοόλ 13χρονη για να τη βιάσουν!


Η συγκλονιστική ιστορία με την άτυχη Στέλλα Ακουμιανάκη που έχασε τη ζωή της πριν από περίπου δέκα ημέρες από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ φαίνεται να μην παραδειγματίζει την κοινή γνώμη και δη τα νέα παιδιά, με παρόμοια περιστατικά, να απασχολούν όλο και πιο έντονα την επικαιρότητα.

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τον θάνατο της μικρής Στέλλας και ένα νέο περιστατικό συγκλονίζει αυτή τη φορά το νησί της Ρόδου.

Θύμα μία 13χρονη κοπέλα από το νησί των Ιπποτών, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας σε νοσοκομείο, έπειτα από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία άγνωστοι άντρες προσέγγισαν την ανήλικη και την προέτρεψαν να πιει αλκοόλ, στην προσπάθειά τους να την παρενοχλήσουν σεξουαλικά.

Οι γονείς της 13χρονης συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, οι δύο άγνωστοι άντρες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου το οποίο διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Και δεν είναι μόνο αυτό… Μαθητές του Καπετανάκειου Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου θέλοντας να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Δύο εξ αυτών, όμως, φαίνεται ότι το παράκαναν, με αποτέλεσμα, το βράδυ της Δευτέρας να χάσουν τις αισθήσεις τους και να καταλήξουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι μαθήτριες ευτυχώς δε διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ωστόσο το νέο αυτό κρούσμα κατανάλωσης αλκοόλ από μαθητές καταδεικνύει την ανεπάρκεια των μηχανισμών να ασκήσουν τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους.

Σχόλια