Φωτοβολταϊκά: η Conergy Ελλάδος ενισχύει την παρουσία της στο Ισραήλ


Μια ακόμη φωτοβολταϊκή μονάδα ισχύος 630kWp, σε στέγη κτιρίου εμπορικού κέντρου της αλυσίδας “BIG Shopping Centers ltd” στην πόλη Teaberya του Ισραήλ, ολοκλήρωσε η Conergy Ελλάδος, ενισχύοντας τη δραστηριότητά της πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Το φωτοβολταϊκό σύστημα (συνημμένη φωτο) περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών εξοπλισμό της Conergy, συνδυάζοντας τα υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ Conergy PowerPlus και τους κεντρικούς μετατροπείς Conergy IPG 300k.

Το έργο για λογαριασμό της αλυσίδας εμπορικών κέντρων “BIG Shopping Centers Ltd”, επιχείρησης εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ισραηλινή εταιρεία Unirom Electronics, η οποία ήταν υπεύθυνη για τις εργασίες εγκατάστασης και την επιχειρησιακή διαχείριση.

Η εγκατάσταση αποτελεί μόλις τη δεύτερη του είδους της στο Ισραήλ και κατέστη δυνατή χάρη στα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα της Conergy, που τους τελευταίους 6 μήνες έχει διαθέσει φωτοβολταϊκό εξοπλισμό διπλάσιο σε σχέση με το προηγούμενο έτος και διευρύνει διαρκώς τις συνεργασίες της με τοπικές εταιρείες στην πολλά υποσχόμενη ισραηλινή αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων η οποία αναμένεται να φτάσει τα 80MW μέσα στο 2011.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο» δήλωσε ο Dieter Schmitt, πρόεδρος της Conergy Ελλάδος, προσθέτοντας: «Υποστηρίζουμε το μέλλον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Ισραήλ με την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Unirom Electronics, μια κορυφαία εταιρεία – προμηθευτή ενεργειακών λύσεων στο Ισραήλ για περισσότερα από 20 χρόνια. Η ισχυρή συνεργασία και κοινή δράση με το συνεργάτη μας αποτέλεσε τη συνταγή της επιτυχίας για αυτό το έργο.»

econews

Σχόλια