Δυο νέες συμφωνίες για την κατασκευή Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύς 100KWP


Με δύο νέες συμφωνίες για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 100 ΚWp έκαστο, στο νομό Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα στις Δ.Κ. Καινουργίου και Σιτόμενα του Δήμου Αγρινίου, που υπέγραψε η ERGOLAND ΕΠΕ, ισχυροποιεί την παρουσία της και στον νόμο.
Η ERGOLAND EΠΕ με τα έργα που υλοποιεί και με τους τοπικούς της συνεργάτες, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία για το 2011, αψηφώντας τις δυσκολίες που έχει εγείρει η οικονομική ύφεση στη χώρα.
Οι εργασίες που θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων εβδομάδων, θα αποτελούνται στο σύνολό τους από εξοπλισμό τεχνολογίας Conergy και θα τροφοδοτούν το δίκτυο, λόγω εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων και ειδικής εφαρμοζόμενης τεχνολογίας από την εταιρεία, με 320.000 KWh ετησίως εξοικονομώντας ταυτόχρονα περίπου 270 τόνους CO2 ετησίως.
Σημειώνεται πως η ERGOLAND ΕΠΕ, που είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους επιχειρήσεων, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της ενέργειας, της THRIFTFIELD ENTERPRISES Ltd, διαθέτει σήμερα πανελλαδικό δίκτυο και χαρτοφυλάκιο έργων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που ξεπερνά τα 115 MWp. Η ERGOLAND ΕΠΕ για την συνεπή εκτέλεση του έργου της, αξιοποιώντας τη μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών που είναι ενταγμένη στο δυναμικό της, η οποία διαθέτει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στον κλάδο των ΑΠΕ και μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, ISO 14001 και με ISO 18001.
«Ακόμη δύο «πράσινες» επένδυσεις αποδεικνύουν την άμεση ανάγκη για στροφή στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η ERGOLAND ΕΠΕ συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσφέροντας εγγυημένες και ασφαλείς επενδύσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης» ανέφερε σχετικά με τα έργα ο κ. Ηρακλής Χατζηκωνσταντής, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας.

http://ergoland.blogspot.com/

Σχόλια