Η αποστολή του Ολυμπιακού ..........



Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 09:00, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, το οποίο περιλάμβανε εκτός από προπονήσεις, ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο.

Σήμερα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στο θεραπευτήριο Metropolitan και εργομετρικό έλεγχο οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ και Ποτουρίδης.

Ο Δασκαλάκης, που έχει μια ενόχληση στη μέση από την χθεσινή προπόνηση, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Μέγερι υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινολογικό έλεγχο στο θεραπευτήριο Metropolitan, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο. Ο τραυματισμός θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και τοποθέτηση στο δεξί του χέρι ειδικού νάρθηκα, για διάστημα τριών εβδομάδων.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας ανακοίνωσε τα ονόματα των 29 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Δευτέρα θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Φετφατζίδης και Μανιάτης και στις 14 του μήνα οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ.

Οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην Αθήνα θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα στις 09:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Κ20 Σίνισα Γκόγκιτς, του γυμναστή Αλεξ Κάσερες, καθώς και με την υποστήριξη από το μέλος της ιατρικής ομάδας, φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Περιμένη και τον φροντιστή Πέτρο Ρηγούτσο.

http://www.olympiacos.org

Σχόλια