Μακούν: «Ήρθα για μεγάλη μπάλα!»


Τα είπε όλα σε λίγες κουβέντες ο Ζεάν Μακούν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που έχει προκαλέσει ήδη φρενίτιδα στους φίλους των ερυθρόλευκων. Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός μέσος παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του στην εφημερίδα Πρωταθλητής, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να αποδώσει το μέγιστο δυνατό με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις στον Πρωταθλητή:

Μακούν καλωσόρισες. Όπως βλέπεις έχεις γίνει ήδη μεγάλο θέμα στη χώρα μας. Το επόμενο βήμα στην καριέρα σου είναι ο Ολυμπιακός. Τί γνωρίζεις για την ομάδα;


Σας ευχαριστώ. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, που είναι γνωστή και στην Ευρώπη, με πολλές παρουσίες στο Champions League.

Ο σύλλογος θέλει πολύ τη διάκριση στο Champions League. Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον Ολυμπιακό να πετύχει και στο Champions League;

Ήρθα για να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω μεγάλη μπάλα με τον Ολυμπιακό.

Ποιους παίκτες γνωρίζεις από την νέα σου ομάδα;

Τους περισσότερους του ξέρω, αλλά καλύτερα από όλους τον Μιραλάς που παίζαμε μαζί και τον Μοδέστο.

Είσαι έτοιμος για καλούς συνδυασμούς με τον Κέβιν;

Ξέρω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Προσωπικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι σε αυτό το κλαμπ. Ήταν κάτι που το ήθελα κι ελπίζω οι φίλοι της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία μου.

http://www.thrylos.gr

Σχόλια