Παρουσιάστρια ειδήσεων το Σαββατοκύριακο στο Star η Χριστίνα Λαμπίρη !!

Οριστικά πια αποτελεί παρελθόν η μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια από την καινούργια σεζόν μπαίνει σε νέα εποχή, πάντα κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Star.

Η οικοδέσποινα του «Super Star» θα καλησπερίζει πλέον τους τηλεθεατές μέσα από τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, τα Σαββατοκύριακα, ενώ αναλαμβάνει στο Star και διοιητική θέση.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού μας ενημερώνει ότι: «Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος».

yupi.gr

Σχόλια