Επιστράτευση των οδηγών και επίταξη των οχημάτων αποφάσισε η κυβέρνηση – Πάνω από 30.000 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας!

Στην επίταξη όλων των απορριματοφόρων και την επιστράτευση των οδηγών όλων των δήμων προχώρησε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Ηδη η απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως και αναφέρει:

Εξουσιοδοτούνται οι Υπουργοί και ο Περιφερειάρχης Αττικής να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών των παραπάνω οδηγών, καθώς και επίταξη της χρήσης των πιο πάνω οχημάτων.

Η απόφαση έχει ισχύ από τις 7 σήμερα το πρωί και όπως αναφέρεται η απόφαση ελήφθη μετά την επικακτική και κατεπείγουσα ανάγκη να αποτραπούν οι σοβαρότατοι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία εξαιτίας της μακροχρόνιας ΜΗ αποκομιδής των απορριμάτων από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Η απόφαση ισχύει μέχρι νεοτέρας.
Υπεύθυνος για την έκδοση των Φύλλων Επίταξης είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής.

'Ετσι με απόφαση του πρωθυπουργού από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η αποστολή "φύλλων πορείας" στους απεργούς με τα οποία καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, προκειμένου να περισυλλεγούν οι χιλιάδες των τόνων που πνίγουν την πρωτεύουσα και τη Θεσσαλονίκη.


Την ίδια ώρα η Αθήνα παραμένει θαμένη στα σκουπίδια. Πάνω από 30.000 τόνοι βρίσκονται σκορπισμένοι στους δρόμους της Αττικής.

Οι αρουραίοι κόβουν βόλτες σε πολλές περιοχές, οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και το μόνο καλό αν θα μπορούσε να βρει κανείς είναι ότι έχει πέσει πολύ η θερμοκρασία και περιορίζεται η δυσοσμία...

Την ίδια ώρα όλοι περιμένουν να αρχίσει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στην Ευελπίδων.


newsit.gr

Σχόλια