Εισέβαλαν σε σπίτια σε Κηφισιά, Αλιμο και Κορωπί


Νύχτα τρόμου έζησαν για άλλη μια νύχτα κάτοικοι της Αθήνας, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με ληστές που εισέβαλαν στα σπίτια τους.

Στην Κηφισιά άγνωστοι εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία και αφού απείλησαν με όπλα και μαχαίρι τον ιδιοκτήτη αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, ρολόγια και τιμαλφή. Θύμα της επίθεσης είναι ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Στην ίδια δεινή θέση βρέθηκε και μια οικογένεια στον Άλιμο όταν τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι και με την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Κορωπί από ένα ανασφάλιστο παράθυρο βρήκαν τον τρόπο τρεις άγνωστοι να εισβάλουν σε μονοκατοικία που κατοικούσαν ηλικιωμένοι. Αφού τους χτύπησαν, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και δύο κυνηγετικά όπλα του ιδιοκτήτη.

Εκτός από τις εισβολές σε σπίτια δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αθήνα. Η πρώτη έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Ολύμπου στο Χαλάνδρι σε ένα περίπτερο. Δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν.

Την ίδια ώρα στο Παγκράτι δύο άτομα επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην οδό Αλκίφρονος 70, τραυματίζοντας με μαχαίρι στο πόδι έναν πελάτη του καταστήματος. Οι ληστές αφαίρεσαν τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.


http://www.protothema.gr

Σχόλια