Εγκαταλείψτε τώρα την Βουλή


Η Νέα Ελλάδα καλεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να εγκαταλείψουν άμεσα το Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταγγέλλοντας την αντιδημοκρατική κυβερνητική δράση.

  • Η συμμετοχή σε διαδικασίες που προσβάλλουν το Σύνταγμα της χώρας…
  • Η συμμετοχή και ο συμψηφισμός νόμων που βάλλουν κατά των συμφερόντων των πολιτών
  • Η συμμετοχή σε κενές περιεχομένου και θετικού αποτελέσματος «συζητήσεις», που επισημοποιούν παράνομες κυβερνητικές αποφάσεις
  • Η συμμετοχή και παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που παραβιάζοντας τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, εκπροσωπεί –μέσω της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου- συμφέροντα που δεν συνάδουν με τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών
  • Η συμμετοχή σε τυπικές και όχι ουσιαστικές διαδικασίες που γίνονται από ένα καθεστώς που εμπαίζει τη λέξη Δημοκρατία

καθιστά ουσιαστική συμμετοχή – σύμπραξη και στήριξη σε μία κυβέρνηση που έχει απωλέσει προ πολλού τη νομιμότητά της έναντι των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους αντιμετωπίζει με τον αθλιότερο δυνατό τρόπο και καταβάλλει επιπλέον προσπάθειες για να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη των χειρότερων κυβερνήσεων που υπήρξαν ποτέ παγκοσμίως…

Η Νέα Ελλάδα, καλεί τα κόμματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να εγκαταλείψουν άμεσα το Κοινοβούλιο, να αφήσουν μόνη έναντι των ευθυνών την κυβέρνηση Παπανδρέου και τους «νέο-πατριώτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που την στηρίζουν, έως ότου η σημερινή κυβέρνηση προκηρύξει εκλογές και δώσει το αναφαίρετο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.

Η Νέα Ελλάδα, καταδικάζει την κάθε είδους συμμετοχή σε νομοθετικές διαδικασίες μίας κυβέρνησης που εκτελεί συμβόλαιο εξόντωσης της χώρας και των πολιτών. Το ύστατο χρέος των πολιτικών είναι η διαφύλαξη του Συντάγματος, της νομιμότητας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας. Εάν οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενστερνιστούν τα αυτονόητα προκειμένου να διαφυλάξουν όλα όσα με τον όρκο τους οικειοθελώς ανέλαβαν, τότε δεν θα διαφέρουν σε τίποτε απολύτως από την κυβέρνηση των εκπροσώπων των τραπεζών, από την κυβέρνηση της εκποίησης της χώρας, από την κυβέρνηση που μετατρέπει ελεύθερους πολίτες σε είλωτες εξόφλησης των χρεών που παρήγαγε η διεφθαρμένη πολιτική σκηνή της χώρας.

Η έξοδος από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα καταδείξει την γύμνια των -φασίζουσας συμπεριφοράς- κυβερνητικών πρακτικών και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου αντίστασης για την κατάργηση-παύση της παράνομης κυβέρνησης.

Η Νέα Ελλάδα, προειδοποιεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πως ο πολιτικός τους χρόνος έχει παρέλθει και ως ύστατη κίνηση προσφοράς προς τη χώρα, μπορούν να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο που δεν εξυπηρετεί Έλληνες πολίτες, αλλά συμφέροντα τρίτων, πλην των Ελλήνων. Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί τα γεγονότα και θα τιμωρήσει σκληρά όσους κωφεύουν στις εκκλήσεις του για σεβασμό στην αξιοπρέπειά του, για σεβασμό των δικαιωμάτων του, για σεβασμό των κεκτημένων του, για σεβασμό της ίδιας του της πατρίδας. Όσοι συνεχίσουν να συμπαρίστανται στην διαπόμπευση του Ελληνικού Συντάγματος, αυτομάτως γίνονται συνένοχοι του εγκλήματος που σχεδιάστηκε και εκτελείται εις βάρος της πατρίδας. Και ως συνένοχοι θα λογιστούν από τους πολίτες, και ως ένοχοι θα καταγραφούν από την ιστορία. Η επιλογή είναι δική τους.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες να στελεχώσουν τις τάξεις της και να πολεμήσουν απέναντι σε ένα καθεστώς που στο όνομα της εξυπηρέτησης των οικονομικών τρομοκρατών, των διεθνών λαμογιών, των υπόπτων συμφωνιών που γίνονται σε συζητήσεις που δεν καταγράφονται αλλά μας γίνονται γνωστές μετά την πάροδο αρκετών μηνών, που καταβαραθρώνει όλες τις αξίες και τα ιδανικά που έχει γεννήσει αυτή η χώρα.

Η Νέα Ελλάδα δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί τον σεβασμό στον Έλληνα πολίτη, τον σεβασμό της χώρας και όλων όσων αυτή πρεσβεύει και προειδοποιεί πως όποιοι πολιτικοί δεν σεβαστούν τους πολίτες, θα πρέπει να αναμένουν την ίδια αντιμετώπιση…

Η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να φτιαχτεί μέσα από αυτή την Βουλή. Η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να δημιουργηθεί παρά μόνο από μία νέα Βουλή, με νέους εκπροσώπους που θα αναδείξει ο Ελληνικός λαός, έχοντας πλέον την γνώση για όλους εκείνους που τον αγνόησαν και που θέλησαν να του στερήσουν τα αυτονόητα.

Η νέα Ελλάδα θα χτιστεί από τους Έλληνες και όχι από τους υπηρέτες και τους καρπαζοεισπράκτορες "φίλων" και "εταίρων". Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους παροδικούς διαχειριστές πολιτικούς, που έχουν μετατραπεί σε πωλητές - κτηματομεσίτες.

Η Νέα Ελλάδα ήρθε για να δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί η νέα Ελλάδα, για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποφασίζουν οι ίδιοι για όσα τους αφορούν.

Η Νέα Ελλάδα ήρθε για να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να κατάσχουν την εξουσία που παράνομα διαχειρίζονται ανίκανοι ολίγιστοι πολιτικοί που τολμούν να κατάσχουν ολόκληρη τη χώρα και να την παραδώσουν σε τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες.

Αυτοί που έχουν ως "πολιτικό όραμα" τις περικοπές των μισθών και την εξαθλίωση των πολιτών, τις κατασχέσεις, την ποινικοποίηση της αντίδρασης των πολιτών, τις απολύσεις και την ανεργία στο 30% (και πλέον) των κατοίκων της χώρας, τους ξυλοδαρμούς και την επιβολή της εξουσίας με κάθε είδους χημικό, θα πρέπει να ξέρουν πως η τιμωρία που τους περιμένει θα αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα. Και αυτό είναι δέσμευση των Ελλήνων πολιτών, των πολιτών της νέας Ελλάδας, που θα πρέπει να την γνωρίζουν για να μην επικαλεστούν οποιαδήποτε άγνοια...

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδα

Σχόλια

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ . ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....