Οι άτακτες φοιτήτριες του Cambridge


Τα κακά κορίτσια του Cambridge δεν ξενυχτάνε με ένα μυστικό, διότι οι φωνές τους έχουν διαλύσει κάθε μυστήριο. Έτσι η διεύθυνση του πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλούσε τις φοιτήτριες να είναι πιο ήσυχες, κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Η προειδοποίηση προς τις 400 κοπέλες του κολλεγίου θυλέων Newnham, έγινε μετά από παράπονα 30 ατόμων προς τη διεύθυνση.

Το email από την ένωση σπουδαστών ήταν σαφές: “Οι διάδρομοι του Νewnham κάνουν αντίλαλο και οι τοίχοι είναι πολύ λεπτοί. Σας παρακαλούμε να είστε πιο διακριτικές, στις δραστηριότητές σας (Sic), ειδικά κατά τις βραδυνές ή πολύ πρωινές ώρες της ημέρας”.

Μια 20χρονη φοιτήτρια δήλωσε ότι ένιωσε ντροπιασμένη και μόνο στη σκέψη ότι κάποιοι την άκουγαν, κατά τη διάρκεια της… δραστηριότητας.

“Όταν διάβασα το email, ένιωσα πολύ άσχημα γιατί έμοιαζε σαν να αναφέρεται ειδικά σε μένα” είπε μία άλλη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η άποψη ενός από τους επισκέπτες του κτιρίου πάντα μετράει. Έτσι ένα από τα αγόρια των κοριτσιών με τη δυνατή φωνή δήλωσε ότι “το μέρος είναι εφιάλτης για κάποιον μεθυσμένο που θέλει να φύγει γρήγορα” και πρόσθεσε ότι “οι τοίχοι είναι τόσο λεπτοί που νόμιζε ότι θα τους έσπαγε”.

Όσοι έχουμε βρεθεί φοιτητές ή ως επισκέπτες σε φοιτητική εστία τον κατανοούμε απόλυτα.

Πάντως η πρόεδρος των σπουδαστών που έστειλε το email, μετά από εντολή της διοίκησης, σημείωσε ότι αυτό αφορούσε και στη δυνατή μουσική.

“Δεν είμαστε όλες τσ…ες” συμπλήρωσε. Είπε κανείς τέτοιο πράγμα;;;

Πηγή: News247.gr

Σχόλια