Παναγιώτης Κουρουμπλής .Ο μόνος βουλευτής που σκέφτηκε την α' κατοικία των Ελλήνων!


Η παρέμβαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την μη καταβολή ειδικού τέλους ακινήτων στην πρώτη κατοικία έως 100τμ είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της βουλής . Για να δούμε ποιοί βουλευτές θα το συνυπογράψουν στις επόμενες ημέρες ώστε να κατατεθεί η σχετική τροπολογια στην βουλή;Αυτό είναι το δελτίο τύπου από το γραφείο του .

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ες,

Πιστεύω ότι όλοι μας γινόμαστε δέκτες μιας δεινής κοινωνικής πραγματικότητας ιδιαίτερα για όλους εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άποροι.
Οι πολίτες δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να ανταποκριθούν στις καθημερινές του ανάγκες, πόσο μάλιστα να κληθούν να πληρώσουν το νέο έκτακτο τέλος ακινήτων. Δια τούτο θεωρώ πως θα πρέπει να υπάρξει τροποποίηση του Νόμου προκειμένου η επιβολή του μέτρου να μη γίνεται επί δικαίων και αδίκων, καθόσον είναι γνωστό πως η πρώτη κατοικία στη συντριπτική πλειοψηφία είναι αγορασμένη με στεγαστικά δάνεια.
Συνημμένα σας αποστέλλω προσχέδιο τροπολογίας, η οποία μπορεί να κατατεθεί σε προσεχές Σχέδιο Νόμου που θα συζητηθεί στη Βουλή είτε από κοινού είτε ξεχωριστά.
Παρακαλώ πολύ όπως με ενημερώσετε εάν συμφωνείτε για τη συνυπογραφή της εν λόγω τροπολογίας.


Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Κουρουμπλής

http://magdatsegkou.blogspot.com/

Σχόλια