Καλησπέρα σε όλο το Γερμανικό-Κατοχικό Προτεκτοράτο


Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι με τους περισσότερους που μιλάω ζητούν δυο πράγματα:

1)Δραχμή και
2)εξέγερση

Είναι δύο λέξεις που βγαίνουν απο τους περισσότερους.Γνωρίζοντας βέβαια τι σημαίνει και τα δυο. Η μήπως όχι;
Αλήθεια ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που θα βγουν στην φόρα αν πάμε στην δραχμή; Τα ξέρουμε; Γιατί αν πιστέψουμε αυτά που λένε όσοι ΔΕΝ θέλουν να πάμε στην δραχμή δεν θα πάμε πουθενά.Περιμένω να δω ρεαλιστικά γεγονότα και όχι σενάρια καταστροφολογίας.

Συχνά πυκνά συγκρινόμαστε με την Αργεντινή το οποίο θεωρώ μέγα λάθος. ΔΕν ταιριάζουμε πουθενα με την Αργεντινή παρα μόνο στο γεγονός ότι και τους δυο μας επισκέφτηκε το ΔΝΤ.
Αλλα το ΔΝΤ πήγε και Ιρλανδία...το ΔΝΤ πήγε και Τουρκία.
Η μία σταθεροποιείτε (κρεμάμενη βέβαια απο την κλωστή που λέγεται Ελλάδα) και η άλλη μπήκε στους G20.

Τα περισσότερα ΜΜΕ πλέον λειτουργούν προπαγανδιστικά προωθώντας απόψεις που τρομοκρατούν τους πάντες, οδηγώντας τους σε μονόδρομο.

Οι φωνές του απλού λαού όμως ακόμα ηχούν.

Ποιά είναι η διαφορά κυβερνήσεως ΓΑΠ και Παπαδήμου; Αφου έχει τους ίδους κατα 70% Υπουργούς.Αφου έχει τον Ιδιο Αντιπρόεδρο-Υπ.οικονομικών, αφού υπακούει την ίδια πολιτική βούληση, αφού θέλει ότι και ο προκάτοχος του.Και γενικώς ΘΑ κάνει τα ίδια (το είπε).

Δεν ξέρω αν το Πολυτεχνείο είναι η φωτοβολίδα στην εξέγερση,ή απλά μια ακόμα τυφλή ελπίδα μερικών ουτοπικών συνανθρώπων μας.Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτοι που πολεμούσαν για ελευθερία,σήμερα μας στερούν το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής.

Καλησπέρα σε όλο το Γερμανικό-Κατοχικό Προτεκτοράτο. (Ναι όντως είναι η ατάκα του Γ.Τράγκα στην εκπομπή του στον RealFm)

Σχόλια