Αν η αριστερά ήταν αριστερά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ.


Το έχω πει αρκετές φορές.Δεν είμαι αριστερός,δεν είμαι δεξιός,είμαι 'Ελληνας.
Όμως πιστεύω ακράδαντα στον νόμο της ζυγαριάς. Ότι δηλαδή για να υπάρξει μια σωστή και δυνατή αιτία θα πρέπει μια άλλη εξίσου δυνατή να την ανταγωνίζεται έτσι ώστε να μην φθαρεί στο μέλλον.

Έτσι και εδώ.Ο σοσιαλισμός και η δεξιά κάνουν πάρτι.Κάνουν πάρτι διότι το ΚΚΕ έχει μείνει στην εποχή του Στάλιν,στην εποχή του Μαρξ..αντιδρώντας πεισματικά να προσαρμοστεί στο σήμερα. Χωρίς σχέδιο,χωρίς πλάνο,χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση αντιδράει σε ότι αποφασίσει η εκάστοτε Κυβέρνηση. Με φωνές που προσπαθούν να βγουν από το καλούπι αυτό όπως η αξιόλογη κ.Κανέλη δεν μπορεί να κάνει κάτι. Για να μην χαρακτηρίσω τον κ.Τσίπρα όπου ενω μας τα λέει πολύ καλα,στα έργα δεν έχει.....μέλλον. κ.Τσίπρα, Δεν είστε φοιτητής στο πολυτεχνείο,είστε αρχηγός κόμματος της αριστεράς.Σταματήστε τον πόλεμο στο ανύπαρκτο κατεστημένο και βγάλτε μπροστά νέες ριζοσπαστικές ιδέες. Οι περισσότεροι σας ψήφισαν πιστεύοντας στην ηλικία σας.
Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την αριστερά με εντολή Δυτικής προελεύσεως κάτι ήξερε.
Αλλάξτε σκηνικά αλλιώς το θέατρο σας Θα αδειάσει κύριοι.

Όσο δεν υπάρχει ανταγωνιστική αριστερά δεν θα αλλάξει τίποτα.Μην ξεχνάμε και τις δυνάμεις της αριστεράς όπως Ρωσία και Κίνα. Ο καπιταλισμός χτυπιέται απο παντου. Δυση και Ευρώπη μαζι βρίσκονται υπόλογοι των τραπεζικών συστημάτων.

Σχόλια