Η αλήθεια κρύβεται στο παρελθόν....

Η Ελλάδα τιμωρεί στο Τέλος πάντα τους φασίστες κατακτητές της.



Αυτό δεν μας διδάσκει η ιστορία μας; Πάντοτε η Ελλάδα μας γινόταν στόχος κατακτητών και καταπατητών. Ακόμα και αν αυτοί οι κάποιοι ήταν Έλληνες με "ξένα" συμφέροντα.
Ο Μουσολίνι τράπηκε σε φυγή , Ο Αδόλφος Χίτλερ μας υμνούσε ,.

Η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος γράφεται με ΓαλλοΓερμανικά γράμματα. Αυτό μας κάνουν όλοι να πιστεύουμε.
Επιτρέψτε μου όμως να διαφωνήσω.
Επιτρέψτε μου να πιστέψω λίγο παραπάνω το βίντεο του BBC.

Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να κοντράρει τα παιχνίδια των κερδοσκόπων. Όταν ολόκληρες στρατιές κερδοσκόπων ετοιμάζονται χρόνια για ένα χτύπημα το σίγουρο είναι ότι το θύμα τους θα πεθάνει. Αναφαίρω αρκετες φορές το ρητό μου "Η αλήθεια κρύβεται στο παρελθόν και όχι σε προπαγανδιστικά άρθρα του σήμερα" . Αν, βρείτε κατα τύχη στην βιβλιοθήκη σας ένα παλιό τευχος κάποιου περιοδικού που ασχολιόταν με την πολιτική,την οικονομία ή ακόμα ακόμα και με τον μυστικισμό. Θα μείνετε έκπληκτοι απο τα άρθρα (ή ακόμα και απο προτάσεις ή φράσεις) που τα έγραψαν 2-3 χρόνια πριν και τα βλέπουμε μπροστά μας σήμερα.

Είχα αναφερθεί το περιοδικό HELLENIC NEXUS τέυχος Δεκ.2008 και το οτι ένας οικονομολόγος (δεν θυμάμαι όνομα) έγραφε για το ΔΝΤ και την πιθανή ένταξη της Ελλάδος σε αυτό;;;!!!

Στο ίδιο τεύχος βρήκα προχθές και την υπερσυμμαχία B.R.I.C. αλλά δεν ήταν αυτο που μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Σε μία παράγραφο έγραφε χαρακτηριστικά ένα σενάριο:
"Θα δημιουργηθεί η παλιά Ευρώπη Παρισιού-Βερολίνου που θα κυριαρχεί στην οικονομία της Ευρώπης"
Το έβλεπε; Το ήξερε; Ότι και αν ήταν το κίνητρο για να το γράψει τότε κανείς που έβλεπε την επικαιρότητα δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο.


Τα φαντάσματα του Μουσολίνι και του Χίτλερ επιστρέφουν.


Windmo

Σχόλια