Απειλές για το κορίτσι των οργίων

Έγινε η πέτρα του σκανδάλου με τη γυμνή της εμφάνιση πάνω στο σταυρό, στο πάρτι-οργίων στο κλαμπ του Βερολίνου.

Απειλές για το κορίτσι των οργίων

Τώρα η 24χρονη Σαντάλ Άντερον λέει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένη. Λαμβάνω απειλές για τη ζωή μου», δηλώνει.

Ο σάλος που προκλήθηκε στη Γερμανία από την αποκάλυψη του οργιώδους πάρτι για τα γενέθλια του ιδιοκτήτη του κλαμπ "Maxxim" δεν λέει να καταλαγιάσει. Οργισμένοι Γερμανοί κάνουν λόγο για βεβήλωση, εξαιτίας της γυμνής «εσταυρωμένης».

Γι' αυτό η 24χρονη πορνοστάρ αποφάσισε να μιλήσει, ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Ήταν μια συνηθισμένη εμφάνιση», λέει. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι γνώριζε από τα πριν πως επρόκειτο να δεθεί πάνω σε ένα σταυρό. Αντίθετα, περίμενε ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας συγκεκριμένος τύπος σταυρού σε σχήμα Χ, που συνηθίζεται στην s&m σκηνή.

Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης Στέφαν Ζέλβιχ υποστηρίζει ότι η Σαντάλ γνώριζε επακριβώς όλες τις λεπτομέρειες.

«Έχω μεγαλώσει με τις αρχές του καθολικισμού. Η οικογένειά μου είναι πολύ θρησκευόμενη και τώρα όλοι είναι πολύ θυμωμένοι μαζί μου. Δεν σκόπευα ποτέ να προσβάλω τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός», συμπληρώνει η Σαντάλ.

Η Σαντάλ Άντερσον μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Βαυαρίας. Στα 17 της ξεκίνησε την πορεία της ως στριπτιζέζ. Για να βελτιώσει τις προοπτικές στην καριέρα της λίγο αργότερα κάνει προσθετική επέμβαση στο στήθος, μεγαλώνοντας κατά δύο νούμερα το μπούστο της.

Ακολουθούν 10 ταινίες πορνό. Όμως η Σαντάλ λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τον «κινηματογράφο» καθώς τα χρήματα δεν είναι πολλά.

Αυτό που εύχεται είναι «περισσότερη ανεκτικότητα. Όλοι οι άνθρωποι γυμνοί γεννήθηκαν. Το γεγονός ότι κάποιοι έχουν λιγότερες αναστολές δεν σημαίνει ότι είναι κατώτεροι».

Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι Γερμανοί όντως έχουν λίγες αναστολές. Αυτό μαρτυρούν οι νέες φωτογραφίες από πάρτι πορνό σε κλαμπ της Μαγιόρκας, όπου διασκέδαζαν Γερμανοί τουρίστες. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έστειλαν τις φωτογραφίες στην Bild, η οποία τις δημοσίευσε.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους.

bild11

bild22

bild33

bild44

http://www.newsbomb.gr


Σχόλια