Η τρόικα ζητά το χαράτσι της ΔΕΗ να γίνει …μόνιμο!


Δεν το είχαμε καταλάβει . . .

Τώρα έρχεται και επισήμως η τρόικα και απαιτεί αυτό το χαράτσι να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα, ζητώντας δηλαδή από όλους τους Έλληνες να πληρώνουν πάνω από ένα μισθό μέσο όρο το χρόνο ..για το σπίτι τους!

Το έφερναν σιγά σιγά, για να καταλήξουν στο ότι αυτό το μέτρο που μήνες μετά την εξαγγελία του είναι ένα «θολό τοπίο», αφού το πληρώνουν όλοι!

Οι επιτροπές (που από τριμελής γίνονται διμελής!) δεν έχουν ακόμα συσταθεί, με τους άπορους να κινδυνεύουν ακόμα και με διακοπή ρεύματος αφού εκπνέει η προθεσμία των 80 ημερών που δίνει η ΔΕΗ, έχει περάσει και το όριο που η ΔΕΗ βάζει προσαύξηση στους λογαριασμούς και έχει τρελαθεί ο κόσμος!

Η τρόικα απαιτεί αυτό το μέτρο να γίνει μόνιμο, για να «τονωθούν τα οικονομικά της χώρας» λες και με αυτά τα μέτρα που μας έχουν βάλει και που θα μας βάλουν, θα υπάρχει άνθρωπος του χρόνου ή τα επόμενα χρόνια που να μπορεί να το πληρώσει!

Και κάτι ακόμα. . . Τρόικα και Βενιζέλος, δεν υπολογίζουν τον παράγοντα .. Νίκο Χουντή που έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειας να οδηγηθεί το θέμα σε ανώτατα ευρωπαϊκά κλιμάκια! Η είδηση εδώ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ Ο ΧΟΥΝΤΗΣ: Την άμεση παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το χαράτσι της ΔΕΗ ζητά από την Κομισιόν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Φανταστείτε τι θα κάνει ο κόσμος όταν ανακοινωθεί επίσημα η απαίτηση (και η υιοθέτηση) του μέτρου!

Θα τους ..αλλάξει τα φώτα!


http://olympia.gr/

Σχόλια