Ευρώ Vs Δραχμές: Βαρέθηκα να παίζω πλέον το παιχνίδι σας.


Προσωπικά με κούρασε αφάνταστα αυτό το μικροκομματικό και πολιτικοοικονομικό παιχνίδια για το ποιο νόμισμα θα έχει η Ελλάδα μας.Μέχρι και το Δολάριο ακούστηκε. δηλαδή έλεος, πόσο πια θα κάνουμε ή αν θέλετε καλύτερα, πόσο ακόμα θα υπακούμε στα κερδοσκοπικά τερτίπια των τοκογλύφων της Ευρώπης;;;
Κάθε φορά που είναι να πάρουμε δόση ή κάθε φορά που είναι να ληφθούν νέα μέτρα ακούμε διάφορους να μιλάνε για το εθνικό μας νόμισα και για το ποιο θα είναι τελικά.

Εσεις πιστεύετε οτι δεν ξέρουν;;; Και βέβαια ξέρουν, μην σας πώ ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες οικονομικές αναλύσεις για την αξία του/της. Απλά τα παιχνίδια είναι πολλά.

Θα είμαστε Γερμανικό προτεκτοράτο ή Αμερικάνικη αποικία;; Έλληνες είμαστε ρε.
Οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας μας εξηγούσαν το "ΟΧΙ" της κατοχής....εμεις θα λέμε στα δικά μας παιδιά το "ΝΑΙ" της κατοχής και το πως ανοίξαμε τις αγκαλιές στους καταπατητές μας.

Κάποτε είχα ακούσει το εξής: "όταν ακούσεις να γίνεται λόγος για εθνικό νόμισμα η χώρα σου βρίσκεται υπό κατοχή"

Ρε πάρτε τα τουφέκια σας, είτε αυτά είναι η πένα σας, είτε το πληκτρολόγιο σας, είτε το αυτοκίνητο σας, είτε η φωνή σας και ελάτε να ρίξουμε τον φασιστικό τύραννο.

Εχω ξαναπεί αρκετές φορές, παίζουν με τους Έλληνες ακόμα επειδή οι μισοι κερδοσκοπούν ακόμα.Οταν όμως τον Έλληνα τον πατήσεις,τον σκοτώσεις και τον κλέψεις γίνεται ταυρος εν υαλοπωλείο. Δεν έχουν λογαριάσει τον λαό.Εκεί νομίζουν οτι με δυο τρείς ΕΥΠήδες και κουκουλφόρους μπορουν να αμαυρώνουν επ αόριστο διαδηλώσεις.Αλλά ο Έλληνας έχει ψυχή.

Εγω βαρέθηκα να ακούω για Δραχμές.Θέλω να ακούω για Ελλάδα.

Σχόλια