Το βίντεο με την επίθεση στην Μπακογιάννη


Επίθεση στην Μπακογιάννη από babisflou

Σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου βρισκόταν η κα Μπακογιάννη, όταν άγνωστοι φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στον χώρο και της επιτέθηκαν, πετώντας της αυγά και γιαούρτια και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου.

Η κα Μπακογιάννη διατήρησε την ψυχραιμία της και λίγο αργότερα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η επίθεση από 20 οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων. Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο.

Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων. Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο".


http://news247.gr

Σχόλια