Τι θα γίνει με την δικογραφία της Χρυσής Αυγής κ.Κωνσταντοπούλου ;;

Η πρόεδρος,πλέον , της Βουλής κ.Ζωή Κωσταντοπούλου είχε κατα καιρούς εκφράσει την αντίθεση της όσον αφορά την παράνομη και χωρίς αποδείξεις κράτηση στις φυλακές κορυδαλλού των εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ακόμα και πριν τις εκλογές απο το βήμα της Βουλής "φώναζε" να εμφανιστεί ο Σαμάράς δίνοντας εξηγήσεις για το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο που φέρεται να λέει να "περιποιηθούν" τους επόμενους τρεις βουλευτές της χρυσής αυγής.








Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση τόσο απο την ίδια (που ως πρόεδρος της Βουλής μπορεί να δώσει εντολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να εξετασθεί εκ νέου η δικογραφία) όσο και απο το ίδιο το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μην ξεχνάμε οτι σε λίγες μέρες θα πρέπει η νέα Βουλή να εκλέξει ΠτΔ και αυτό δεν μπορεί να γίνει με τους Βουλευτές του τρίτου κόμματος σε ισχύ της Ελλάδος στην φυλακή.
Εκτός και αν η κ.Κωνσταντοπούλου έχει ως κύριο σκοπό να περιμένει την νόμιμη λήξη της κράτησης των μελών της ΧΑ παρουσιάζοντας την ως δική της παρέμβαση. Μην ξεχνάτε κ.Κωνσταντοπούλου οτι ο λαός σας εξέλεξε για την αλήθεια που δεν άκουσε τόσα χρόνια απο τα δύο μεγάλα (πρώην) κόμματα. Εαν ξεκινάτε με υπεκφυγές και αναιρέσεις των προτάσεων που θέσατε προεκλογικά, τότε η καρέκλα σας αν και "φρεσκοβαμμένη" τρέμει.


Σχόλια