Κατακραυγή φιλάθλων του Ολυμπιακού με την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

Κατακραυγή φιλάθλων του Ολυμπιακού με την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες μέρες.Με την αποχώρηση και του Αντώνη Νικοπολίδη πλέον τα πράγματα γίνανε δυσοίωνα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Τα προβλήματα ουσιαστικά ξεκίνησαν απο το καλοκαίρι με την πώληση πρωτοκλασάτων παικτων όπως Μανωλάς, Χολέβας που διέλυσαν την άμυνα των πρωταθλητών και αντικατάσταση αυτών με ανεπαρκείς και φτηνές λύσεις. 
Οι προσθήκες Αφελάϊ,Ντουρμάζ,Ντοσεβι κρίθηκαν ανεπαρκής και αυτες. Ο Ολυμπιακός παρ' όλες τις διαφοροποιήσεις προς το χειρότερο φέτος έκανε μια πολύ καλη και αισθητή πορεία σε Ευρώπη, έχοντας όμως αφήσει πίσω την Ελλάδα με αποτέλεσμα να κυνηγάει τους ΠΑΟΚ και ΠΑΟ αντίστοιχα. Αυτό φαίνεται δεν άρεσε στον πρόεδρο και απέλυσε με την αιτιολογία της ανεπαρκούς αποτελεσματικότητας σε Ελληνικό επίπεδο τον προπονητή επι 1,5 χρόνο Μίτσελ.

Η έλευση του Περέϊρα ήταν ένα γεγονός που ο περισσότερος κόσμος το αντιμετώπισε με επιφύλαξη.
"Καλός προπονητής, αλλα γιατί έδιωξε τον Μίτσελ? "

Τελικά τα συνεχόμενα κακα αποτελέσματα με ΑΕΚ,Ντιμπρο,ΠΑΟ και ΠΑΟΚ (κυρίως ως εμφάνηση ομάδας) επιβεβαίωσαν όσους έλεγαν οτι κακώς έφυγε ο Μιτσελ, κακώς έδιωξαν την αμυνα μας χωρις ισάξιας αξίας παικτες κακώς κακώς.....

Ο Ολυμπιακός καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την πλήρη αμφισβήτηση των φιλάθλων του.Τόσο σε επίπεδο προέδρου (πρώτη φορά νομίζω μετα τα πέτρινα χρόνια) όσο και σε παικτών-προπονητή.

Σχόλια