Παραλογισμός στο μεγαλείο του τελικά αυτη η κυβέρνηση

Παραλογισμός στο μεγαλείο του τελικά αυτη η κυβέρνηση. Καλα μου έλεγαν οτι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία μια αριστερή κυβέρνηση. Είναι τελικά αν και όχι τόσο ευχάριστη.
Και το λέω αυτό διότι μέχρι στιγμής πέραν των κλασικών κινήσεων μια ΝΕΑΣ κυβέρνησης δεν έχω δει τίποτα καλό 


Ας δουμε συνοπτικά μερικά πράγματα:

*Υπόσχεση οτι θα καταργήσουν τα πανάκριβα βουλευτικά αυτοκίνητα.
Πάει....αυτο!!! Τα αυτοκίνητα αυτα ειναι με leasing μεχρι το 2016 και εκτός αυτου κάποιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εξέφρασαν την επιθυμία τους να τα χρησιμοποιήσουν μιας και..."δεν βγαίνουν"!!

* Εξω η ΤΡΟΙΚΑ

Εδω είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Η κυβέρνηση πέτυχε να μην ξανα ασχοληθεί με την ΤΡΟΪΚΑ αλλα μόνο ως όνομα. Η ουσία των πραγμάτων δεν επιβεβαιώθηκε. Η κυβέρνηση συνεχίζει να ελέγχεται απο τους θεσμούς αλλα όχι απο τους υπαλλήλους τους. 

* ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ (ή έστω να μην το πειράξει)

Ενδιαφέρον και αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργείου οικονομικών οτι μπορεί ο ΦΠΑ να ανέβει λιγο χωρίς όμως να αγγίξουν τα νησια. Αλλος ένας ακόμα μύθος καταρρίπτεται απο την ίδια την κυβέρνηση.

Τσακώνονται μεταξύ τους για το αν πρέπει να είναι τόσο φανταχτερές οι παρουσίες της Κυβέρνησης (Βλέπε Βαρουφάκη) , για το αν τελικά η συμφωνία που έγινε με τόσο κόπο ήταν μια απλή συνέχεια των όσων είδαμε επι Σαμαρά, για το αν θα πρέπει η κυβέρνηση να γίνει πιο....αριστερή κλπ κλπ.

Τελικά κύριοι και κυρίες έχετε ιδέα για ποιο λόγο σας εξέλεξε ο Ελληνικός λαός;
Γιατί μου δείχνετε οτι ακόμα και τώρα δεν πιστεύετε οτι το ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση.
Ο τσαμπουκάς που ρίξαμε στην αρχή άρεσε σε όλους, πιστέψαμε οτι επιτέλους ίσως δείξουμε λίγο ανάστημα αλλα εν τέλη κατέληξε στο να πάρουμε παράταση. Αρα ουσιαστικά δεν κερδίσαμε κάτι, μιας και εξ αρχής η ΕκΤ ήθελε 6μηνη παράταση και ο προδοτικός ρόλος του Σαμαρά την μείωσε μέχρι τα τέλη Φλεβάρη για να ρίξει ακόμα πιο μέσα στον βούρκο την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής λοιπόν εχετε μια νίκη απέναντι στην προδοτική πλευρά της Ελλάδος. Αυτό ομως που θέλει ο λαός δεν ειναι να ρίξετε στο Καιάδα τον Σαμαρά τωρα. Αλλα να βγάλετε εμας απο κει. Και οταν βγούμε ριξτε τους στα λιοντάρια....θα έχετε γεμάτο γήπεδο!!!!

Αφήστε λοιπόν την πάρλα και τις ονειρώξεις και κάντε έργα.

Σχόλια