Συνέντευξη απο τον Mr.Universe στην κατηγορία Athletic Γιάννη Λεώδη


Το Windmo εξασφάλισε για τους λάτρεις του Bodybuilding και όχι μόνο, μια συνέντευξη από τον Παγκόσμιο πρωταθλητή bodybuilding στην κατηγορία Athletic Γιάννη Λεώδη. Απολαύστε τον. 



    Καλησπέρα Γιάννη. Καταρχάς συγχαρητήρια για την απίστευτη διάκριση σου σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανακηρύχθηκες παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding στην κατηγορία Athletic.Πως νιώθεις γιαυτο;

Καλησπέρα Άγγελε. Φυσικά και νιώθω υπέροχα, είναι μια μεγάλη διάκριση τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό.

  
·         Πολλοί μιλάνε για πολύ σκληρές διατροφές σε σημείο κορεσμού σε συνδυασμό με αρκετές ώρες γυμναστηρίου. Εσύ ένιωσες καθόλου οτι έφτασες σε σημεία εξάντλησης του οργανισμού σου κατα την διάρκεια της προετοιμασίας σου για τον διαγωνισμό; Φαντάζομαι πάντως οτι θα πρέπει να έχεις την στήριξη της οικογένειας σου. Είδα στο περιοδικό musclemag οτι ήταν δίπλα σου.

 Η οικογένεια μου είναι το παν για μένα και χωρίς την στήριξη τους θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. 
Η διατροφή, οι προπονήσεις και γενικά όλες οι στερήσεις στο άθλημα μας είναι σκληρές, αλλά αν αγαπάς κάτι τόσο πολύ τα ξεπερνάς όλα και εστιάζεσαι μόνο στον στόχο...την κορυφή!!
  
·         Εσυ τι γνώμη έχεις για το bodybuilding; Ποια είναι η δική σου αιτία ενασχόλησης σου με το άθλημα;

 Με το Bodybuilding ασχολούμαι απο τα 17 μου χρόνια.Είναι για μένα τρόπος ζωής και τα πρότυπα μου τότε ήταν ο Arnold απο το εξωτερικό και ο μεγάλος Σπύρος Μπουρνάζος απο την Ελλάδα.
·  

·         Έχει αλλάξει καθόλου η ζωή σου μετά την διάκριση σου ως παγκόσμιος πρωταθλητής; Βλέπεις αναγνωρισιμότητα και «εύκολες» πόρτες;

 Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αναγνωρισιμότητα σαφώς και υπάρχει και δεν σου κρύβω οτι το απολαμβάνω ως ένα σημείο. 


·         Ποσο εφικτό είναι κάποιος που ξεκινάει από τα εφηβικά του χρόνια να ασχοληθεί με το άθλημα να φτάσει  σε επαγγελματικό επίπεδο;

Αν κάποιος βάλει τις σωστές βάσεις απο μικρός μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, αρκεί να το αγαπάει πραγματικά και να μην το κάνει για τους άλλους.Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές σε αυτές τις περιπτώσεις.


·         Εσύ μπορείς να αναλάβεις νέους επίδοξους «Mr.Universe” ?Και αν ναι που μπορεί να σε βρει κανείς;
        
       Πιστεύω πως έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο γνώσεων ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κάποια παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά. Μπορεί όποιος θέλει να με βρει στο Facebook με το ονοματεπώνυμο μου (Giannis Leodis), όπου απαντάω σε όλους-ες.

      Για την συνέχεια τι αγωνιστικούς στόχους έχεις; Θα σε δούμε σε κάποιον αγώνα στο άμεσο μέλλον;

      Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της NAC που θα γίνει στις 16 Μαΐου 2015 στο Σ.Ε.Φ. και αν πάνε όλα καλα στις 30 Μαΐου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. 




Γιάννη να σε ευχαριστήσω πολύ για την εποικοδομητική συνέντευξη που μας παραχώρησες και να σου ευχηθώ ότι καλύτερο στην ζωή σου. Είναι τιμή για μας σε τόσο δύσκολες μέρες η Ελλάδα να διακρίνεται μέσω αθλητών σε παγκόσμιο επίπεδο. Εσύ και ο Λευτέρης μας κάνατε περήφανους και θεωρώ πως αναζωπυρώσατε το ενδιαφέρον των νέων για το «χτίσιμο του σώματος» τους. Να είσαι καλα.


Να σε ευχαριστήσω και εγώ για την συνέντευξη και να πω κάτι τελευταίο στα νέα παιδιά αλλά και σε όλους. Ασχοληθείτε με τον Αθλητισμό ανεξαρτήτου αθλήματος. Δεν αναφέρομαι στο Bodybuilding μονο, αλλα σε ένα ευρύ φάσμα του αθλητισμού . Σημασία έχει να αθλούμαστε πνευματικά και σωματικά. 


Απολαύστε τον και σε φωτογραφίες: 







Απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:


















Σχόλια