Η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τις απεργίες!!!!!! Νομος ΣΟΚ!!!


Το πιο σκληρό αντεργατικό μέτρο, μετά το 1936, πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Με "δεξιά" θα είχε ήδη καεί η Αθήνα και θα είχε νεκρώσει η χώρα.
Kατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εργασίας για τις απεργίες. Ορίζει ότι....
για τη συζήτηση και λήψη απόφασης κήρυξης απεργίας των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 50%, των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της συνδικαλιστικής οργάνωσης. (κάτι τέτοιο πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο, το 99% των απεργιών θα είναι παράνομες!)

Υπενθυμίζεται πως σήμερα για την κήρυξη απεργίας απαιτείται το 20% των οικονομικά ενεργών μελών πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Η ρύθμιση, που αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα της γ’αξιολόγησης, αφορά τα πρωτοβάθμια σωματεία και όχι τις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ).

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής τον HELLAS SAT, και θα ψηφιστεί την Τρίτη.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ 4/12/2017 20.00'
Κινητοποιηση εναντια στο χτυπημα του δικαιώματος στην Απεργία

Οι δορυφόροι του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατέθεσε σήμερα στην Βουλή, σαν το λαγό το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας, της ωμής παρέμβασης με νόμο στα συνδικάτα.
Αίσχος!
Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
Όλοι την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 12μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος!
Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι φορείς του εργατικού-λαικού κινήματος να πάρουν τώρα μέτρα οργάνωσης και ενημέρωσης στην αρχή των βαρδιών, στα διαλείμματα. Να φτάσει παντού το  κάλεσμα.
Κανείς να μη μείνει σπίτι!
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Το Γραφείο Τύπου

Σχόλια