Αυτο το αστείο με τα δικαιώματα στις σεξουαλικές ορέξεις πρεπει να τελειώσει.

Δεν πάει άλλο τόσο φιλελευθερη προβολή αυτών που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις πάνω στο τί εστί ανδρας,γυναίκα,αυτο.Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα που τους έχει πιάσει όλους να τρέχουν και να διαδηλώνουν, να φωνάζουν, να δίνουν συνεντεύξεις κλπ.
Δηλαδή αυτό που έλειπε από αυτή την χώρα ήταν ένα ωραίο άρθρο στο σύνταγμα για τον προσδιορισμό των δικαιωμάτωναυτών που θέλουν να είναι διαφορετικοί;
Ας τους αφήσουμε ρε παιδιά να κάνουν ότι θέλουν είτε στα κρεβάτια τους είτε στο σπίτι τους ΑΛΛΑ.....

ΑΛΛΑ λέω, όχι όταν λέμε κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας να βγαίνετε έξω στους δρόμους με εμφάνιση που προκαλεί (αρνητικά και όχι θετικά) σχόλια, ουτε οι αλληλοαγκαλίτσες με έμφαση στο να σας δεί ο κόσμος.

Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και με το να κάνουν έτσι είναι σαν να στερούν απο μένα το δικαίωμα να κάνω το ίδιο μιας και αν αρχίσει και ο άλλος και βγαίνει έξω με καμια δεκαρια ημίγυμνες και τις χουφτώνει και τις φιλάει θα αρχίσουν όλοι τα πέρι προσβολής κλπ κλπ.

Αρα γιατί αυτός-η-ο που θέλει να είναι διαφορετικός να έχει παραπάνω δικαιώματα απο μένα;

Κόψτε την προβολή λοιπόν.

Αν θέλετε να σας αντιμετωπίζουν ισάξια να είστε όπως όλος ο κόσμος στην συμπεριφορα.Γιατί το να είσαι gay δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κράζεις δημοσίως. 


Σχόλια