Τι θα γινόταν αν αντί για Υπ.Εσωτερικών βάζαμε 3 Δημάχους; Κονδύλη,Χατζηδάκη,Παχατουρίδη;

Πως θα ήταν άραγε εαν αντί για υπουργό εσωτερικών η όποια κυβέρνηση ήταν στην εξουσία αποφάσιζε να βάζει 3 απο τους Δημάρχους των πιο παραγωγικών Δήμων την τελευταία 4ετία;

Έχουμε δει όλοι μας πλέον οτι κανένας υπουργός δεν έχει αφήσει έργο.Ότι κανένα υπουργός δεν έχει κάνει έστω τα μισά απο όσα έχει προαναγγείλει στις εκλογικές διαμάχες μεταξυ πολιτικών προσώπων.Έχουμε δει ότι κανένας υπουργός δεν έχει δημιουργήσει έργα αξιομνημόνευτα.
Αντίθετα μάλιστα μόνο χάος, παντού χάος.Όλες οι κυβερνήσεις άφησαν στην αυτοδιοίκηση ένα χάος με χρέη και προβλήματα.

Απο την άλλη μεριά όμως έχουμε 3 Δημάρχους.
Ανδρέας Παχατουρίδης του Δήμου Περιστερίου
Διονύσιος Χατζηδάκης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και
Ανδρέας Κονδύλης του Δήμου Αλίμου.


Ο μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Αθήνας, οδήμος Περιστερίου οφείλει πολλά στον επι σειρά ετών δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Ο "τσάρος" των Δημάρχων όπως τον αποκαλούν έχει καταφέρει να κουμαντάρει επάξια έναν δήμο σαν το Περιστέρι. Με τα όσα προβλήματα που του προκαλούσαν κατα καιρούς οι Υπουργοί εσωτερικών, με τα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία ο κ.Παχατουρίδης έχει στα χέρια του τον μεγαλύερο δήμο της Αθήνας και τον έχει σε "τάξη".
Μάλιστα το πάρκο του Περιστερίου θεωρείται απο τα μεγαλύτερα και απο τα πιο όμορφα στην Αθήνα.

Ο αγαπητός των "Πολιτών" Διονύσιος Χατζηδάκης. Ξεκίνησε με την Νέα Δημοκρατία και αγαπήθηκε απο τους Κωνσταντινουπολίτες του Παλαιού Φαλήρου όσο κανένας άλλος. Τον στηριξαν και τον στηρίζουν ακόμα.Μεταμόρφωσε το Παλαιό Φάληρο σε ένα εμπορικό παράδεισο με τις συμβάσεις που έκανε με ιδιώτες για την παραλιακή ζώνη. Το πάρκο που υπάρχει, το πολιτιστικό κέντρο Φλοίσβου καθώς και ο απίστευτος πεζόδρομος με τις καφετέριες στο "τροκαντερό΄' έχει μετατρέψει το Παλαιό Φαληρο στον πιο Must προορισμό για τα Σαββατοκύριακα.

Και τέλος ο "Νο1" όπως τον αποκαλούν στα social media Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.
Έδω μιλάμε για ολική μετάλλαξη ενός Δήμου μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.
Από που να ξεκινήσουμε; Απο τα πάρκα που έφτιαξε σε κάθε γειτονιά του δήμου, απο την οικολογική του συνείδηση εντάσσοντας την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση στους δημότες, απο το απίστευτο Cine Alimos που κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες και που μαζεύονται ακόμα και απο την παραλία για να δουν, απο τον χειρισμό του στα οικονομικά που "ξελάσπωσε" το ταμείο του δήμου εως το μεγάλο έργο της πεζογέφυρας της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Τι θα γινόταν λοιπόν ενας αυτοί οι τρείς Εργάτες των Δήμων τους αναλάμβαναν το Υπουργείο Εσωτερικών;

Είναι σαν να βάζεις για Υπουργό Αμύνης τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ. ΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!!!!
Αυτό το λογικό δεν το θέλουν.Δεν θέλουν έργα που θα είναι προς όφελος του Ελληνικού Λαού.


Αυτοί οι τρείς Δήμαρχοι θα έφτιαχναν τα εσωτερικά προβλήματα της χώρες και επειδή είναι γνώστες αλλά και δημιουργικοί άνθρωποι θα συνεργαζόντουσαν απόλυτα και με επιτυχία.

Θέλουμε καλυτερη Ελλάδα, αλλα ένα είναι σίγουρο.Οτι αυτοί που μπορούν να μας την προσφέρουν είναι σε άλλα πόστα.

Προς το παρόν λοιπόν ας τους χαρούμε αυτους και τα έργα τους στους Δήμους και ας ελπίσουμε να βρεθεί ενας Κονδύλης, ένας Παχατουρίδης, ενας Χατζηδάκης στον Υπουργείο Εσωτερικών και να δούμε άσπρη μέρα.




Σχόλια