Το πρόβλημα δεν είναι στο "Βορεια Μακεδονία" αλλα στο μετά.....


Το πρόβλημα με αυτή την κυβέρνηση είναι το τι ακολουθεί μετά απο κάθε ριζοσπαστική κίνηση που κάνει. Απο ότι έχουμε δει μέχρι τωρα, στην όποια πορεία είχαν και έχουν οι πρώτοι αριστεροί υπουργοί, τα ριζοσπαστικά κεφάλαια που άνοιξαν στην χώρα μας, τα ακολούθησαν κινήσεις πολυ χειρότερες και απο τους πρώτους νόμους που εφάρμοσαν.

Και για να μην πάω μακρυα, ας πάμε στην επισημοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων όπου είχε γίνει μεγάλος ντόρος και με διαγγέλματα εκκλησίας και λαού να εναντιώνονται σε αυτή την απόφαση (η οποία και χαλαρά πέρασε) τελικά το κακό ήρθε μετά. Και σαφώς ήταν η υοθεσίας παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Και ναι είμαι καθαρά ενάντια σε αυτό ότι και να λένε οι μοντέρνοι άνθρωποι. Γιατί απλά η αξίες είναι η μανα και ο πατέρας. Οι γονείς. Και όχι οι πατεράδες ή οι μανάδες.Αλλά ξέφυγα.....ας πάμε πίσω στο θέμα μας.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι το "μετά".
Το "Βόρεια ΜΑκεδονία" μπορεί να έρθει αργότερα με μια Αρχιεπισκοπική εκκλησία ΜΑκεδονίας. Αρα μια εκκλησία κάτω απο ένα έθνος. Ή πάμε στο Ένωση Μακεδονικού Λαού, μια ΜΚΟ που θα υποστήριζε εκατέρωθεν τον λαό της Μακεδονίας.
Όλα αυτα τα "μετά" είναι πο φοβάμαι.Γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι χαρίζει. Βγήκε για να χαρίσει, αλλά όχι στον Λαό της, αλλα στους έξω...δανειστές και μή.


Σχόλια