Τα αγόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο υποχρεούνται να φορούν "ουδέτερου φύλου" φούστες.


Τα αγόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύονται τώρα να φορούν σορτς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υποχρεούνται να φορούν "ουδέτερου φύλου" φούστες. Ένα γυμνάσιο στο Oxfordshire της Αγγλίας έχει γίνει το πρώτο που εφαρμόζει τη νέα πολιτική, αναγκάζοντας τα αγόρια να πετάξουν τα σορτς τους και να φορούν φούστες που οι σχολικοί ηγέτες λένε ότι είναι "πιο επίσημες" από τις σορτς.
Zerohedge.com: Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γονείς διαμαρτύρονται για τον περίεργο κώδικα σχολικής ενδυμασίας, ο οποίος αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης τάσης σχολείων που υιοθετούν στολές "ουδέτερης φύλου" για να κάνουν τους σπουδαστές των τρανσέξουαλ να αισθάνονται περισσότερο στο σπίτι τους.


Μετά την αλλαγή, ενας γονέας ο Alastair Vince-Porteous ρώτησε το προσωπικό εάν ο γιος του μπορούσε να φορέσει σορτς - αλλά η σχολή είπε ότι δεν ήταν μέρος της στολής. Ο μπερδεμένος πατέρας είπε τότε ότι η ομοιόμορφη πολιτική ήταν «ουδέτερη ως προς το φύλο» και τα αγόρια θα μπορούσαν βέβαια να φορέσουν μια φούστα αν ήθελαν. Η κίνηση ακολουθεί μια τάση για τα σχολεία να υιοθετήσουν πολιτικές ουδέτερες από πλευράς φύλου για να βοηθήσουν τους μαθητές των τρανς ηλικιών να αισθάνονται πιο ευπρόσδεκτοι .
Πολλά σχολεία λένε τώρα ότι φούστες και παντελόνια μπορούν να φορεθούν είτε από το ένα φύλο είτε απο το άλλο. Σύμφωνα με τον νόμο για την ισότητα, τα σχολεία έχουν καθήκον να προστατεύουν τους σπουδαστές των διαγώνων από τις διακρίσεις

Σχόλια