Η απιστευτη ιστορία του Liam Neeson. Ηρωας και στην ζωή. (Video)Όλοι οι οπαδοί των ταινιών δράσεις και όχι μόνο γνωρίζουμε τον πολύ μεγάλο ηθοποιό Liam Neeson. Τον Αστέρα της τριλογίας Taken αλλα και πρωταγωνιστή σε υπερπαραγωγές όπως το Star Wars, Η λίστα του Σιντλερ κλπ.
Ένας μεγάλος άνθρωπος που αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του και κατάφερε να είναι απο τους λίγους ανθρωπους στην γή που που το έκαναν πραγματικότητα.
Όμως η ζωή δεν τα φέρει ποτε όλα "ρόδινα".

Ο τότε οδηγός Νταλίκας Liam,που για να εντυπωσιασεί κάποτε ένα κορίτσι άρχισε να ασχολείται με το Μποξ, ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Το χολιγουντ δεν ήταν μακρυά και έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια βαλίτσα και να μετακομίσει μόνιμα στην περιοχή των αστέρων. Ο δρόμος όμως δεν ήταν και στρωμένος με λουλουδια.

Λίγο το ύψος λίγο η εμφάνιση του "ξένου" δεν τον βοήθησαν και πολύ. Πήγενε απο οντισιόν σε οντισιόν και έπαιζε σε ότι θεατρική παράσταση του έδιναν το πράσινο φως.

Μέχρι που το δικό του το φώς το είδε ένας μεγάλος σκηνοθέτης.
Στίβεν Σπίλμπεργκ το όνομα αυτου και αμέσως τον έβαλε στην ταινία που θα γινόταν η αρχη μιας μεγάλης καριέρας.
Η Λίστα του Σίντλερ.
Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και ο Liam ζούσε το όνειρο του.Ηρθε και η μεγάλη στιγμή του επικού STAR WARS που του άνοιξε τα ήδη μεγάλα φτερά του.
Εκεί λοιπόν στις παραστάσεις που έδινε γνωρισε τον έρωτα της ζωής του. Την Νατάσα, που έμελε ναγινει η γυναίκα του και μητέρα των δυο παιδιών του.
Ο Liam σε γενικές γραμμές ήταν κατά του γάμου όμως με την Νατάσα άλλαξαν όλα.Κάπου όμως στην χαρά η λύπη και η απώλεια περίμεναν στην γωνία.Σε μια στιγμή διασκέδασης και κάνοντας σκί η Νατάσα χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε σε κώμα.
Η στιγμές που ακολούθησαν για τον Neeson ήταν πολύ δυσκολες καθως βρέθηκε αντιμέτωπος με την δύσκολη απόφαση να "ταβηξει την πρίζα".

Για χρόνια αποσύρθηκε απο τις κάμερες για να μπορέσει να μεγαλώσει τους δυο γιούς του.

Όμως στα 60 του χρόνια ήταν πλέον πολύ δύσκολα να βρεί δουλεια. Μεγάλος σε ηλικία, και αρκετό καιρό αποχής κάνανε την ευρεση μιας καλής ταινίας δύσκολη.

κάπου εκεί αποφάσισε να παίξει σε μια ταινία χαμηλών απαιτήσεων.Η ταινία αυτή ηταν το TAKEN.

Τα όνειρα είναι γιαυτους που τα κυνηγουν......

Δειτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί.

Σχόλια