Γυμνή με τον… αρκούδο της η Joss Stone



Γυμνή με αγκαλιά έναν λούτρινο αρκούδο που κρύβει τα επίμαχα σημεία, φωτογραφήθηκε η βρετανίδα τραγουδίστρια της soul Joss Stone, για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Η 23χρονη τραγουδίστρια είναι και εκείνη ένας από τους πολλούς αστέρες που έχουν φωτογραφηθεί κατά καιρούς για τη φιλοζωική οργάνωση PETA. Η νέα τους καμπάνια είναι αφιερωμένη στις μαύρες αρκούδες της βορείου Αμερικής, τις οποίες σκοτώνουν για να χρησιμοποιήσουν τη γούνα τους στην κατασκευή των καπέλων της βασιλικής φρουράς στη Βρετανία.

«Πολλά άτομα στο Υπουργείο Αμύνης κωλυσιεργούν με αυτό το θέμα, και αισθάνομαι ότι πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο για να σταματήσει η δολοφονία» δήλωσε η καλλιτέχνιδα. «Είναι καιρός το υπουργείο να αλλάξει και να μην χρησιμοποιεί γούνα για τα καπέλα τους, και ελπίζω η διαφήμιση που έκανα για την PETA να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν αυτό που κάνουν και να σταματήσουν τους μη αναγκαίους φόνους».



Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου, οι εν λόγω αρκούδες, των οποίων τη γούνα χρησιμοποιούν, δεν σκοτώνονται αποκλειστικά για να δημιουργηθούν τα καπέλα της βρετανική εθνοφρουράς. «Ο πληθυσμός στην Αμερική και τον Καναδά βρίσκεται υπό έλεγχο, και κάτω από πολύ αυστηρό καθεστώς αδειοδότησης» είπε, ενώ τονίζει πως κατά το παρελθόν έχουν ψάξει για εναλλακτικές, καμία όμως από τις οποίες δεν μοιάζει με το αυθεντικό. «Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προμηθευτή που πιστεύει ότι έχει την απάντηση» λέει χαρακτηριστικά.



Η νεαρή τραγουδίστρια αυτή τη περίοδο ζει σε ένα σκάφος στην Ισπανία, σύμφωνα βέβαια με το Twitter της. Πρόσφατα δημιούργησε και τη δική της δισκογραφική εταιρία με τίτλο Stone'd Records, που εδρεύει στο Bristol του Λονδίνου. Αργότερα μέσα στη χρονιά σκοπεύει να κυκλοφορήσει από τη νεοσύστατη εταιρία της ένα album με τα καλύτερα τραγούδια της, το οποίο θα ονομάζεται Super Duper Hits: The Best Of Joss Stone.

Πηγή: Daily Mail
http://www.protothema.gr/l

Σχόλια