Όλα... κόκκινα στο Καραϊσκάκη!


Να μη λείψει κανείς! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε (19:00 ΝΕΤ) στο «Γ.Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα σ’ ένα φιλικό ματς με τεράστια σημασία, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στον Ερασιτέχνη. Ένα γεμάτο φαληρικό γήπεδο θα είναι το καλύτερο δώρο για τα ερασιτεχνικά τμήματα και μακάρι οι οπαδοί του Θρύλου να δώσουν βροντερό παρών στο φιλικό παιχνίδι με τον Θρύλο της Σερβίας. Δίπλα σε πρωτοβουλίες του Ολυμπιακού, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος

Οι δύο ομάδες θα παίξουν δίχως τους διεθνείς τους, ωστόσο, και πάλι ο κόσμος που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά και παλαιμάχους όπως ο Μίλος Σέστιτς που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των δύο ομάδων.

Ειδικά από τον Ολυμπιακό θα έχει την ευκαιρία να δει κάποιους νεαρούς, όπως ο Λεάντρο, ο Διαμαντάκος και ο Βάντερσον που σε λίγα χρόνια θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Επιπλέον σημερινός στόχος είναι τα θρυλικά SMS να φτάσουν τα 200.000 μηνύματα. Ενας στόχος δύσκολος αλλά όχι και ανέφικτος καθώς στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού ενώ πολλοί περισσότεροι θα το παρακολουθήσουν απο τις τηλεοράσεις τους...

Στην Ελλάδα βρίσκονται 300 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τους οποίους υποδέχτηκαν μέλη της Θύρας 7, τα οποία και τους ξενάγησαν. Οι φίλοι της crvena zvezda θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη και στο ΣΕΦ.

Από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα θα διατίθενται τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα.




http://www.thrylos.gr

Σχόλια